Rozkvetlý balkón

Rozkvetlý balkón

Kategorie: PANELÁK

Toužíte po zahradě, i když bydlíte v bytě? Co ale dělat v případě, že bydlíte v bytě v centru města? Vytvořte z Vašeho balkónu nebo terasy rozkvetlou zahrádku plnou designových prvků a bude se Vám doma krásně relaxovat.



Teplé a slunečné dny lákají k posezení a odpočinku na zahradě. Odpolední káva uprostřed zeleně nebo večeře v blízkosti rozkvetlých květin není aktivita, kterou si mohou dopřát pouze vlastníci zahrad. Hornbach nyní nabízí řešení také pro majitele bytů a poradí, jak z běžného balkónu nebo terasy vytvořit zelenou oázu klidu. 

„Pro balkonové použití jsou vhodnými rostlinami Petunie a Pelargonie, které vynikají svými plnými květy a širokou škálou barev,“ říká Helena Ševčíková, marketingová ředitelka Hornbachu. „Vašemu balkónu dodají potřebný design také truhlíky a květináče, které v Hornbachu naleznete v široké škále provedení a barev. Vyzkoušejte například elegantní a stylový truhlík Cubico Cottage,“ dodává Helena Ševčíková. Na balkóně lze v květináči pěstovat také plodiny, opět je možné vybírat z mnoha typů sazenic zeleniny a bylinek, Hornbach doporučuje například produkt FloraSelf Bio s pečetí BIO kvality.

Balkon 

Pomocí dalších doplňků, jako jsou závěsné LED lampy nebo olejové pochodně z nerezové oceli, lze na balkóně vytvořit neopakovatelnou atmosféru. Vhodným doplňkem je také slunečník, který neslouží jen jako ochrana proti planoucímu letnímu slunci, ale dodá balkonu nebo terase další úžasný rozměr. Nejdůležitější je ke stylovým doplňkům pořídit jako základ kvalitní a pohodlné sezení včetně stolku, například na odložení hrnku s kávou.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl