Svítit a přesto šetřit

Svítit a přesto šetřit

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Víte o novince na našem trhu? O žárovce, která při běžném provozu může svítit i 15 let? Jde o úspornou žárovku, u které se dá intenzita svítivosti ovládat obyčejným vypínačem. To tu ještě nebylo.

usporne-zarovky-E27.jpgSoučasná ekonomická situace nenabízí pro nejbližší období růžové vyhlídky, vše se zdražuje, stoupají náklady na provoz domácností a není jasné, zda na to budete mít. Přesto pro Vás máme dobrou zprávu a tou je návod jak podstatně snížit náklady na svícení ve vašich domácnostech.

 

Nahraďte klasické žárovky úspornými

 

Jistě tato myšlenka není nic nového. Nová a revoluční je však úsporná žárovka GOVENA s funkcí ztemnění pokynem z běžného vypínače. Jedná se o špičkový výrobek, krytý několika patenty.

 

Co tato úsporná žárovka umí?

 

Úsporná žárovka GOVENA při svém vysokém výkonu 110W spotřebuje jen 20W.  Při rozsvícení nečekáte na světlo, to přichází okamžitě, její náběh s několika sekundovou prodlevou na 100% svítivosti je excelentní. Je vhodná do všech prostor, nemá totiž nepříjemný stroboskopický efekt, zato však má stabilizaci svítivosti. Vyzařující barva světla je žlutá (teplota světla 2700 K).  Její velikost je stejná s klasickou žárovkou. Také její životnost je skvělá a to 16 000 hodin (svítí-li denně v průměru 3 hodiny, bude sloužit až 15 let).

 

A čím je tedy žárovka GOVENA jedinečná?

 

Tato úsporná žárovka GOVENA se může pochlubit hned dvěma nej:

 

Zakoupení této úsporné žárovky je jediná investice.

 

Její fantastická vlastnost s možností nastavení intenzity světla obyčejným vypínačem, odstranila  nutnost Vašich dalších nemalých investic za nákupy speciálních ovládacích vypínačů s možnosti „upravit si osvětlení podle svého“. Takový vypínač Vás může přijít na 500, ale i 1500 Kč a více.

 

Nastavení stmívání obyčejným vypínačem? Zní to jako pohádka, ale funguje to. S žárovkou GOVENA je to naprosto jednoduché. Stačí 2x kliknout obyčejným vypínačem a žárovka pozná, že má změnit světelný výkon. Zvolna ubírá/přidává na svítivosti a při Vámi zvolené svítivosti stačí opět 2x kliknout vypínačem. A osvětlení je nastaveno! Jednoduché

usporna-zarovka-008.jpg 

Zakoupení této žárovky je dobrá investice.

 

Vynikající vlastností této žárovky je maximální rozsah nastavení intenzity světla. Můžete ztemnit od 100% intenzity až na 2% intenzity. Při tomto výkonu je spotřeba pouhých 6W. Nastavením intenzity tedy zvolíte, jak má být prostor nasvícen, ale hlavně kolik peněz ušetříte takovou regulací a v neposlední řadě prodloužíte životnost žárovky.

 

Konec klasických žárovek je tu!

 

Zakoupením úsporných žárovek GOVENA podstatně šetříte vlastní investice do osvětlení domova. Chováte se ekologicky tím, že snižujete spotřebu energie. A také získáte za rozumnou cenu vysokou kvalitu a komfort osvětlení.

Předběhněte směrnici EU, která od 1. září 2009 bude postupně znamenat konec klasických žárovek. Buďte v předstihu a šetřete již dnes. Koupě úsporných žárovek GOVENA je tou správnou cestou k Vašemu pohodlí a úsporám.

 

Autor: Pavel Gabrhelík

Zdroj: JakNakupovat.cz - úsporná žárovka


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Svítit a přesto šetřit - Autor: běžný spotřebitel 27. 8. 2009

     



bydleti.cz


Životní styl