Svítidla Massive – fenomén v osvětlení

Svítidla Massive – fenomén v osvětlení

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Z dříve rodinného podniku, vyrostl mezinárodní řetězec poboček po celé Evropě.



Firma založená v roce 1926 se k nám do České Republiky dostala až v roce 1995. Dnes se řadí pod světoznámou značku Philips. Značka Massive se dostala do podvědomí lidem díky širokému rozsahu výběru a možností co se týče veškerého osvětlení a svítidel. Je součastně výrobcem, prodejcem i dodavatelem. Vlastní 6 výrobních továren, kde jsou použita nadčasová technologická zařízení, které garantují bezpečnost, kvalitu a radost s určitého produktu vybraného dle vaší vlastní představy.

Název Massive zároveň spojujeme se životním stylem, se světlem, které má neskutečně mnoho společného s osobním vkusem a zároveň i s módou.

Svítidla Massive

Každý výrobek vyrobený společností Massive splňuje evropské předpisy a normy. Firma má též své vlastní testovací laboratoře, které jsou certifikované organizací CEBEC (Belgická organizace pro normy). Svítidla ať už jsou vyrobeny kdekoliv jsou označeny značkou CE, jako důkaz, že byly vyrobené v souladu s evropskými normami.

Součastného zákazníka může potěšit i možnost internetového nákupu, a stejně tak jak přehledně najdete zaškatulkované dané zboží v důkladně propracovaných stránkách katalogů, se můžete kochat pohledem na internetovém portálu www.philips-levne.cz v klidu svého domova.

Určité sekce zboží jsou rozděleny do patřičných částí např.:
-Dekorativní světla
-Stolní lampy
-Nástěnné a stropní svítidla
-Bodová světla
-Top Selection-nadčasový Design
-Agua-koupelnová světla s krytím IP
-Cucina-kuchyňská světla
-Kico-pro ty nejnáročnější (dětská světla)
-Venkovní svítidla – odolnost před venkovními živly
-Zapuštěná bodová světla
-Fluorescenční světla

Když už se zaobíráme možností výběru, co se týče vkusu samotného zákazníka, technických parametrů, či technologie, nebo užitku dostaneme se k samotnému jádru značky Massive, a to ke světlu jako takovému. Dnes už se neřeší pouze technická stránka svítidla ať už se jedná dle určení pro interiéry či venkovní prostory, ale také design a otázka ceny. Firma Massive se i v tomto ohledu snaží zaujmout zákazníka, jak více náročného tak naopak.

Svítidla Massive byly a jsou již od svého počátku velice oblíbené. Proč? Důvod je jejich strategie, s kterou firma vyrazila na trh. Vytvořila kvalitní svítidla, co se týče technologie, designu a co je pro nás velice důležité! Za velmi přijatelné ceny dostupné pro co nejširší veřejnost.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl