Svítidla, lampy a interierové osvětlení

Svítidla, lampy a interierové osvětlení

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Pokud si zařizujete nový byt nebo provádíte rekonstrukci a modernizujete starší objekt, je dobré věnovat patřičnou pozornost osvětlení. Ušetříte elektrickou energii, ale také tím můžete vytvořit vyhledávanou dekoraci domu.



Díky nesprávné instalaci nevhodných svítidel lze hodně pokazit. Proto raději dbejte dostatečně na výběr obchodu, kam půjdete nakupovat a vše si důkladně promyslete. Moderní úsporná bodová svítidla neobyčejně opticky pozvednou celý interiér a velmi ho prosvětlí

Řešit osvětlení amatérsky – to není zrovna dobrý nápad, rozhodně se vyplatí v tomto směru využít zkušeností odborníků. Zdarma a na potřebné úrovni vám poradí portál Profisvítidla.cz, na který se můžete kdykoliv obrátit, jestliže je potřeba vyřešit problematiku osvětlení. Vypracuje vám návrh, který bude odpovídat interiéru a splňovat vaše představy o moderním a úsporném zajištění světla. Instalovat například koupelnová svítidla nebo různé lampy v obytném prostoru, to vyžaduje odborné znalosti. Daná místnost by měla být osvětlena rovnoměrně, nesmí vznikat stinná zákoutí a světlo by mělo být příjemné pro oči.

Svítidla, lampy, interierové osvětlení

Moderní svítidla v širokém výběru

Portál Profisvítidla.cz je dodavatelem kvalitního osvětlení a jeho svítidla se vyznačují úsporností a moderním designem. Dodává světelné zdroje a svítidla nejen domácnostem, ale i pro průmyslové objekty a kanceláře. Není problémem zajistit svítidla pro venkovní prostředí a zahrady. Sortiment firmy obsahuje pouze produkty osvědčených značek, jako jsou Eglo, Rendl, Prezent, Luxera, Philips, Massive, či Proli. Vyznačují se nejen kvalitou, ale i elegantním tvarem a v mnoha případech atraktivním až nadčasovým designem. Všechna svítidla jsou pro každého spotřebitele cenově dostupná.
Naleznete zde:

  • Interiérová svítidla
  • Venkovní svítidla
  • Kancelářská svítidla
  • LED žárovky
  • Bodovky
  • Vánoční osvětlení

 

Kromě tvaru a provedení korpusu osvětlení jsou nejdůležitější součástí žárovky. Dnešní doba si nedokáže představit interiér bez LED žárovek. Jejich předností je úspora, neboť LED žárovky proměňují až 90% elektřiny na světelnou, na rozdíl od žárovek klasických, u kterých je to jen 8%. Další výhodou je mnohem delší životnost, která dosahuje až 50 tisíc hodin. Vývoj LED žárovek jde neustále dopředu, takže současný trh přináší různé novinky - například keramické LED žárovky.

Ty využijete i v případě designového lustru LUXERA ADONIS 64021. Má atypický, velmi přitažlivý vzhled, materiál chrom, a výšku 1560 mm.

Svítidla, lampy, interierové osvětlení

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 nákup světel - Autor: Romana 14. 1. 2018
 vienna lightpoint - Autor: Kamila Fischerová 17. 1. 2018
 Osvětlení - Autor: Maliková 30. 3. 2021
 Elusia - Autor: Veronika 28. 4. 2021
 Osvětlení - Autor: Vendula 21. 6. 2021
 Osvětlení - Autor: Barbara 21. 7. 2021

     



bydleti.cz


Životní styl