LED svíčky, které zpříjemní Vánoční atmosféru

LED svíčky, které zpříjemní Vánoční atmosféru

Kategorie: OSVĚTLENÍ

drug coupons

cialis coupon

Čas Vánoc je spojen s atmosférou klidu a míru a mělo by to platit i přes veliký shon při nakupování dárků pro své blízké.



K té správné atmosféře, nám pomáhá různá výzdoba a doplňky, mezi které neodmyslitelně patří i plápolající plamínek svíčky.....nebo svítidla ?

Rádi bychom Vám doporučili vhodný dárek pro Vaše blízké s širokými možnostmi použití, které mimojiné i při Vánocích využijete také Vy sami.

LED svítidla jako zatím nejpokročilejší technologie v osvětlení jsou v současnosti nabízeny v různých formách a provedeních. Vyjma obvyklých typech svítidel, jako jsou svítidla stropní, nástěnná, různé stojací lampy a stolní lampičky, jsou produkovány také svítidla pro navození atmosféry v různých situacích. Jedním z produktů využívající LED zdroje pro dekorativní použití jsou tzv. LED svíčky, které na trh uvedla firma Philips.

IMAGEO CandleLight velmi zdařile napodobují charakter světla, jaký známe z klasických svíček. Jako zdroj jsou zde použity mihotající LED diody v matných skleněných kalíšcích. Zdrojem energie pro tyto lampičky je bezdrátová indukční nabíječka, která se zároveň používá jako praktický stojan na dodávané 3 svíčky. Po cca 10 hodinách nabíjení se můžete těšit na cca 20 hodin plápojícího světla jako u svíčky.

Vánoční osvětlení

Na rozdíl od klasické svíčky, se u IMAGEO CandleLight jedná o tzv. „studené“ světlo, kdy nehrozí popálení od plamene či vosku, který zde provozem nevzniká.

LED svíčky se aktivují při naklonění o 90° a jsou zcela voděodolné. Tím vznikají daleko širší možnosti použití nejen pro navození komorní atmosféry u Vánočního stolu, ale například i při romantické koupeli, kde je žádané dosáhnout tlumeného plápolajícího světla nebo koneckonců i jako pocitová zahradní svítidla při příjemném posezení s přáteli u pergoly či na balkóně.

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým, koupí LED lampičky s možností univerzálního použití, nezávisle na ročním období a nezávisle na použití v interiéru či exteriéru. Nakupujte s pohodlí domova pomocí internetových obchodů u specialistů na svítidla a osvětlení na www.philips-levne.cz nebo na www.svitidla-svetla-osvetleni.cz
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 hezké - Autor: hez 12. 12. 2010
 Lze koupit v e-shopu - Autor: Ivan Vávrovský 13. 12. 2010

     



bydleti.cz


Životní styl