Živý oheň v krbu bez komínu. Krb třeba i do paneláku.

Živý oheň v krbu bez komínu. Krb třeba i do paneláku.

Kategorie: TEPLO DOMOVA

Krása a útulnost otevřeného krbu byla až doposud spojené s napojením na komín, s pracným uskladněním dřeva, s nutným zbavováním se následného popela a s důsledným čištěním komínových části. A s cenově náročnou instalací krbu. Máme řešení, krb bez komínu, který můžete mít klidně i v paneláku.



krb bez komínu 004a.jpgNepotřebujete komín, dřevo, nemáte starosti s kouřem, nevznikají Vám žádné škodlivé zplodiny, nemusíte se starat o padající jiskry, ani o špínu, prach.

 

Nové  krby spalují speciální bio-alkohol, který je upravený tak, aby hořel krásně žlutým plamenům bez dýmu a  škodlivých spalin. Jsou určené  pro chvíle pohody ve Vašem bytě, zimní zahradě, domě, kanceláři, restauraci, nebo na chatě.

 

Instalace, montáž :

 

Po vybalení jsou okamžitě použitelné. Stačí jen zapálit krbovým zapalovačem a můžete užívat otevřený oheň a příjemné teplo. Krb poskytuje tedy nejen optické potěšení ze živého ohně, ale umí i přitopit. Výkon 2 – 3 kW postačuje pro vytápění jedné místnosti. Nejjednodušší provedení se pověsí na stěnu, podobně jako obraz.

 

Zplodiny hoření:

 krb bez komínu 004b.jpg

Krb je bez komínu. Zplodin se nemusíte obávat. Výsledkem hoření bio – alkoholu  je jen CO2 a H2O, tedy oxid uhličitý a voda. Tedy totéž, co vydechuje člověk při dýchání.  Pro  porovnání – vyprodukované množství CO2 je asi takové, jaké vyprodukují dva hořáky  ve Vašem plynovém vařiči. Při hoření nevzniká žádný zápach a položením aromatické misky s vůní  na krb si nejvíc můžete v bytě vytvořit jakoukoliv vůni.

 

Jak máte  svou představu o ideálním krbu, domluvte si schůzku a po zvážení technických možností a funkčnosti krbu Vám vyrobíme krb podle Vašich představ.

 

Investicí do Vašeho krbu si vytvoříte v bytě magickou atmosféru a plápolající plamínky Vám budou dobíjet energii.

 

Krby se dají upravit jakoukoliv barvou v cca 240 odstínech (každá z barev může být v matném nebo lesklém provedení a jemné nebo hrubé struktuře).

 

Spotřeba :

 

Bio-alkohol – 1 litr hoří cca 3 – 6 hodin (záleží na typu a nastavení hořáku).

 

Krb lze zdarma půjčit na 4 dny. Můžete o víkendu snadno oslnit své přátele.

 

Autor:Ing. Sýkora

zdroj: www.kodek.cz


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Živý oheň v krbu bez komínu. K - Autor: Bio-Krby 21. 3. 2008

     



bydleti.cz


Životní styl