Foukaná izolace – řešení tepelných ztrát

Foukaná izolace – řešení tepelných ztrát

Kategorie: TEPLO DOMOVA

Celosvětová hospodářská krize posledních let, rostoucí ceny za energii a často i vlastní „prázdná kapsa“, přiměla mnohé jedince k zamyšlení nad úsporou energie.



Jedním z řešení je investice do zamezení tepelných ztrát a správný výběr z bohaté nabídky na trhu opravdu kvalitní a efektivní metody zateplení domů.

Dovolujeme si Vám představit zateplení domů pomocí instalace Climatizeru Plus - foukaná izolace (tepelná i akustická), jejíž použití vede právě k vyřešení problému s redukováním nákladů na topení a minimalizování tepelných ztrát. Climatizer se může pyšnit znamenitými izolačními hodnotami a to jak v zimních tak i v letních měsících.

Foukaná izolace

K dalším kladným vlastnostem foukané izolace Climatizer Plus patří její rychlost,nenáročnost a šetrnost na stavební úpravy pro samotné foukání a možnost aplikace i na velice těžko přístupných místech. Tím se spolehlivě zabrání vzniku spárové průvzdušnosti. Při instalaci je foukaná izolace aplikována pomocí hadice do daných prostorů, dutin mezi stěnami, do střech a na stropy.

Pro jaké stavby je Climatizer Plus vhodný? Můžeme říct – pro všechny. Ať už chcete rekonstruovat podkroví nebo postavit nový dům, Climatizer Plus je pro Vás hodnotným řešením. Tepelné izolace střech, zateplení speciálních konstrukcí, dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních domů. Uplatnění najde ovšem také jako nástřik izolované stěny rodinného domu pod finálním fasádním obkladem.

Záruku kvality dodává certifikace ČSN EN ISO 9001:2001. Trvalá kontrola kvality renomovanými zkušebnami i vlastní vybavená laboratoř výrobce se může jako garance za uvedený certifikát rovněž postavit.

Odbornou instalaci Climatizeru Plus zafoukáváním provádějí speciálně proškolené firmy, používající pouze moderní aplikační stroje, u kterých je možno zvlášť regulovat množství vzduchu i materiálu. Jednou z firem je například společnost SOKOLA DC s.r.o. z Otrokovic, která svoje služby prezentuje na internetové adrese: www.sokoladc.cz

Foukaná izolace


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 co tak Pasivní dům bez zateplení ?  - Autor: bez vaty a papíru 21. 12. 2011

     



bydleti.cz


Životní styl