Zvolte Be Happy – když chcete být Happy…

Zvolte Be Happy – když chcete být Happy…

Kategorie: KOUPELNY

Máte malou koupelnu, do které se vám téměř nic nevejde? Toužíte po horké koupeli a zdá se vám vzhledem k rozměrům vaší koupelny, že to je nedostižitelný sen? Nezoufejte. Umíme si s tím rady. I když je výběr van do malých koupelen je dnes poměrně široký, co s umyvadlem, skříňkami, osvětlením a dalšími nezbytnými věcmi?

Be-Happy1-Ravak.jpgMůžete jít na to jinak a mít všechno v jednom. RAVAK totiž vymyslel prostorově nejúspornější řešení pohodlného koupání a sprchování v malé koupelně. Unikátním řešením úspory místa je umístění umyvadla nad vanu při  zachování veškerého pohodlí jeho používání. A co více – koncept Be Happy obsahuje veškeré potřebné vybavení – vanu se zástěnou či sprchový kout, umyvadlo, vodovodní baterie, zrcadlo, bezpečnou koupelnovou elektroniku …

 

Tak tedy můžete zvolit vanu Be Happy speciálně navrženou pro malé koupelny. Vyrábí se v levé i pravé variantě a v rozměrech 150/160/170 x 75cm. Přední panel je elegantní a usnadňuje její instalaci. Umyvadlo je součástí konceptu a už se nebudete muset trápit „kam s ním.“ Navíc jeho design je v souladu s vanou. Je jedno zda se raději koupete nebo sprchujete, vanová zástěna zabrání rozstřiku vody po celé koupelně.Be-happy5-ravak.jpg

 

Jednotlivé prvky Be Happy jsou propojené do kompaktního celku a efektivně využívají každý centimetr prostoru koupelny. Proto je součástí setu taky zrcadlová skříňka se světlem, toaletními doplňky a rádiem.

 

Pokud se vám vana skutečně do koupelny nevejde, zvolte variantu se sprchovým koutem, které mají buď klasické rozměry 90x90 cm nebo prostornější 120x90 cm. Každá z variant dokáže splnit požadavky a přání i velmi náročných zákazníků.

 

Příjemným bonusem této koupelně „ v jednom“ je bezpečná elektronika, která splňuje všechny potřebné evropské bezpečnostní normy. Její součástí je nejen světlo -12V,  rádio, reproduktor, ale také i záznamník vzkazů. Vzkazy svým milovaným už nemusíte psát. Stačí jeden stisk knoflíku a máte dvacet vteřin na mluvení. Signální kontrolka bliká a upozorňuje tak, že váš vzkaz čeká na přijetí. Další stisk záznam přehraje a váš záznamník je opět připraven. Snazší už to nebude.

 

Co s týče instalace, je jednodušší než by se na první pohled mohlo zdát. Celý komplet je dodáván na samonosném ocelovém rámu. Stačí jen pomocí flexibilních hadic napojit komplet na vodu a elektřinu a celý rám i s umyvadlem a vším příslušenstvím přišroubovat ke zdi.

 

Jak vidíte, vše k sobě patří a vše do sebe zapadá. Už  nemusíte běhat po obchodech a hledat co se vám do té „malé koupelny“ vejde. A můžete si užívat, že máte v koupelně vše, co do ní patří. Zkrátka s Be Happy budete Happy…

 

Foto: RAVAK


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl