Vychytávky do koupelny

Vychytávky do koupelny

Kategorie: KOUPELNY

Sedátko do sprchového koutu. Malé, ale šikovné umyvadlo, které řeší malé prostory panelákových koupelen. Toaleta pro dámy i pro pány.

Posaďte se, prosím!

 

Pokud jste si dosud mysleli, že vám sprchový kout svými dispozicemi umožňuje při sprchování pouze stát, Sapho vás svým novým kouskem rádo vyvede z omylu. V životě mohou nastat situace, kdy možnost posezení ve sprše jednoznačně uvítáte, pak vám bude velkým a nenahraditelným pomocníkem nové sedátko do sprchových koutů.

 

Sprchování dodává komfort, pohodlí a nenahraditelnou oporu pro seniory či lidi s problémy pohybového aparátu. Jsou vyráběny v moderním designu, z průhledného polykarbonátu ve čtyřech transparentních barvách, které budou slušet každé koupelně – v čiré, modré, oranžové a červené barvě. Jejich robustní konstrukce z leštěného hliníku s nerezovými šrouby zajišťuje maximální nosnost až 150 kg. Nemusíte se obávat, že vám sedátko zabere příliš z už tak malého prostoru sprchového koutu, jeho rozměry ve složeném stavu u zdi zabírají méně než sedm centimetrů. A jejich montáž není nic, na co byste si museli domů zvát odborníka – díky přiložené montážní sadě si jej sami nainstalujete do všech typů stěn, které se v koupelně běžně vyskytují.

 koupelna-vychtavka-009a.jpg

Parametry: rozměry 31x40cm (33x7cm sklopené)

 

 

 

Malé, ale šikovné

 

Ne každému je dopřáno užívat si velké koupelny, kde je dovoleno hýřit prostorem na dvě široká umyvadla na desce. Ve stísněných podmínkách nejen panelákových koupelen je vítán každý úsporný prvek, který se na trhu objeví. S jedním takovým právě přichází Sapho, které nabízí malé závěsné skříňky Latus, dodávané spolu s umyvadlem z litého mramoru. Celkové rozměry praktické skříňky jsou 45 x 62,5 x 23 cm, umyvadlo přesně lícuje s jejím horním okrajem. Díky svým úsporným rozměrům se hodí také na toalety nebo jako doplňkové umyvadlo do prostorných koupelen. Poloha umyvadla na skříňce je variabilní, uzpůsobit si jej můžete dle dispozic své koupelny, jeho otočením lze otvor pro baterii umístit na levou i pravou stranu. Tato variabilita je možná taktéž u dvířek skříňky, jejichž panty snadno upevníte na obě strany. Sapho skříňku Latus nabízí v bílém laku nebo s povrchovou úpravou dřeva – dubu, švestky, ořechu, nebo tmavého zebrána. Celou sestavu doplňuje zrcadlo s policí, jehož rozměry (40 x 80 cm) ladí s šířkou skříňky Latus.

 koupelna-vychtavka-009.jpg

Parametry: závěsná skříňka pod umyvadlo, rozměry 45x62,5x23cm, umyvadlo Latus, litý mramor, rozměry 45x23cm, zrcadlo s policí, rozměry 40x80cm,

 

Pro dámy i pro pány

 

V domácnostech, kde jednu toaletu užívají příslušníci obou pohlaví, čas od času vzplane boj o prkénko. Ženským zástupcům dojde trpělivost s neustálým sklápěním, mužská část není s to pochopit, z jakého důvodu je nutné uvést toaletu do původního stavu, v jakém byla před použitím. Tato častá drobná nedorozumění mohou z vašeho domova navždy zmizet, pokud si na WC mísu nainstalujete sedátko s brzdou – hydraulickým systémem Soft Close od Sapho. Stačí se jen zlehka dotknout a více se nemusíte starat, víko i sedák pomalu a nehlučně dosedne na správné místo, bez možnosti poškození sedátka nebo klozetu. Tento systém funguje také jako účinná ochrana proti úrazům dětí, ideální je pro osoby se sníženou schopností pohybu. Odolnost a dlouhověkost toto WC sedátko získalo díky použitým materiálům, kterými je duroplast a nerezové stavitelné úchyty, přizpůsobitelné na rozměry toalety. Výrobce myslel také na snadné čištění a údržbu – díky systému CLIK x CLAK jednoduše sedátko odmontujete a po vyčištění stejně rychle zase připevníte na své místo.

 

koupelna-vychtavka-009b.jpg

Parametry: sedátko SoftClose s brzdou, rozměry 43x37cm,

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Sestavy - Autor: Jana Skrková 29. 10. 2020

     



bydleti.cz


Životní styl