Věrný společník Io

Věrný společník Io

Kategorie: KOUPELNY

coumadin

coumadin redirect
Pro někoho je vana jen obyčejnou sanitou, pro jiného je společníkem, kterého vyhledává v okamžicích únavy a potřeby relaxace. Právě k pohodlnému a ničím nerušenému strávení chvil v koupeli je nutné, aby vana měla správný tvar, který bude odpovídat potřebám a proporcím lidského těla.

Ergonomie dokonalé vany pro dlouhý pobyt nemusí být nijak složitá, naopak, žádoucí jsou spíše jednoduché linie, vycházející z obdélného půdorysu. Taková je novinka od Polysanu – akrylátová vana Io, pojmenovaná podle jednoho z měsíců planety Jupitera. Vana Polysan Io je vytvořena spojením dvou kruhů na okrajích a čtverce uprostřed, vychází tedy ze základních geometrických útvarů. Díky zaobleným kratším stranám vany je poloha uvnitř přirozená a pohodlná. Svým téměř minimalistickým půdorysem a přijatelnými rozměry naleznete pro vanu Polysan Io místo i v koupelně o pár metrech čtverečních, svou konstrukcí nabízí možnost zapuštění do podlahy nebo obestavění pohledovými panely či obkladačkami.

 

pohodlna-vana-009a.jpg

 

Pro maximální požitek z koupele je vana Polysan Io připravena na zabudování hydromasáže a chromoterapie, jejichž kombinací docílíte opravdu nadpozemské lázně. Hydromasáž vás bude hýčkat svými gejzíry drobných bublinek perličkové lázně, které vypouští mikrotrysky ze dna vany, pulzující proudy teplé vody se zaměří na bolavá záda, namířit je lze také na unavená chodidla. Chromoterapie podpoří účinky hydromasáže léčivou silou barev, které se buď mohou proměnlivě střídat nebo si vyberete jen jednu barvu podle obliby nebo momentální nálady. Vana Polysan Io vás brzo přesvědčí, že není jen obyčejným kusem nábytku; vaší koupelnu promění v ostrov požitků a vás bude věrně doprovázet životem – stejně jako měsíc Io svou planetu Jupiter.

 

pohodlna-vana-009.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl