Vana v rohu pro pohodu

Vana v rohu pro pohodu

Kategorie: KOUPELNY

Rohová vana je symbolem pohodlí a luxusu, jaký si můžeme dopřát při domácí koupeli. Vrcholem je pak propojení dostatku prostoru v takové vaně s hydromasážním systémem.

I přesto, že vaše koupelna nedosahuje nadprůměrných rozměrů, se nemusíte obávat na rohovou vanu pomýšlet – výrobci si jsou vědomi, že většina zákazníků disponuje spíše menší koupelnou, zároveň však chtějí vyjít vstříc jejich aktuálním přáním. Na trh tak přicházejí s variantami rohových van, které nezaberou příliš místa a zároveň si udržují své přednosti pohodlného koupání. Takové jsou i dvě novinky od Polysanu, vany Tandem a Floss, které splní každému jeho sen o maximální relaxaci v soukromé lázni i v malé koupelně.

Vana-Tandem-008.jpg 

O podobě nové vany přemýšlíme zejména v okamžiku, kdy se rozhodneme pro rekonstrukci koupelny či celého bytového jádra. V tom případě si novou koupelnu a toaletu můžeme uzpůsobit podle vlastních představ a potřeb. A pokud již delší dobu pokukujeme po rohové vaně, je to ten pravý okamžik na její koupi. „Rohová vana na první pohled zabírá příliš místa a lidé se obávají, že v jejich koupelně už na nic jiného nezbude prostor,“ říká František Buchar ze společnosti Polysan, a dodává: „naše dvě novinky – Tandem a Floss – jsou však ideální i pro koupelny drobnějších rozměrů, kterou určitě pozvednou a svému majiteli poskytnou opravdový požitek při jejím používání“. Kdo jednou vyzkouší, dá jeho slovům jistě za pravdu a na „klasickou“ vanu si už ani nevzpomene.

 Vana-Floss-008.jpg

Při návrhu a realizaci van Tandem a Floss výrobce neopomněl také estetickou stránku, vany tak osloví svými tvary a liniemi. Idea úspory prostoru nijak negativně nezasáhla do výsledného designu, naopak – Tandem i Floss zákazníka osloví jasným, moderním a zároveň nadčasovým tvaroslovím. Pokud máte rádi řád a symetrii, jistě vás zaujme vana Floss, jejíž obě strany přiléhající ke stěně měří 145 centimetrů. Díky charakteru svého půdorysu, který vychází ze čtverce, se hodí ideálně také pro místnosti se všemi stranami stejně dlouhými. Čelo vany Floss, které vystupuje do místnosti, je sestaveno z rovných ploch do dvou pravidelných úhlů. Nemá obkladový panel, díky čemuž si jej můžete jednoduše osadit vámi zvolenými dlaždičkami a pohledově tak sladit vanu s celou koupelnou.

 

Vana Tandem je se svými 170 centimetry délky příbuzná standardizovaným vanám známým z panelových domů, avšak díky prodloužení jedné z kratších stran a pozvolnému oblouku strany vystupující do místnosti má všechny vlastnosti vany rohové. Díky rafinovanému řešení půdorysu poskytne Tandem dostatek místa i pro koupání ve dvou, svými rozměry vyhoví o prostorovým požadavkům menší koupelny. Stačí se jen rozhodnout, zda potřebujete levo- či pravostrannou variantu. Pokud dobře zvážíte budoucí rozmístění rohové vany a dalšího nezbytného vybavení vaší koupelny, budete si moci užívat pohodlné koupání a přitom se nebudete cítit v této místnosti nikdy stísněně.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl