Úspěšná luxusní edice Memento - nevšední design umyvadla

Úspěšná luxusní edice Memento - nevšední design umyvadla

Kategorie: KOUPELNY

Soudobý novobarokní dekor, vycházející z tradice rostlinných motivů, zasazuje designově orientované umyvadlo Memento New Glory do nového stylistického kontextu. Minimalistický pravoúhlý tvar v sobě mistrně snoubí vše podstatné: střídmou krásu, funkčnost a účelnost. Po všech stránkách nevšední umyvadlo – minimalistický přímočarý design umyvadel Memento a jemný dekor „tón v tónu“ New Glory, který celku propůjčuje mimořádně vznešený a vytříbený charakter, s matným rostlinným motivem v bílé na lesklém bílém pozadí.

umyvadlo-Memento.jpg „Malá, ale vysoce efektivní“ – tak by se nejlépe dala popsat dvě nová umyvadla v úspěšné řadě Memento, kterou Villeroy & Boch představil  na frankfurtském veletrhu bydlení a designu ISH 2007. Díky síle jejich odvážného designu a zejména důrazu na heslo „méně znamená více“ jsou dva „malí bratříčci“ o šířce 50 a 60 cm stejně impozantní jako dvě velká umyvadla Memento s šířkou 80 a 120 cm s čistým, moderním designem.

 

Dvě nová umyvadla, která jsou vhodná zejména pro dvojitá umyvadla, menší koupelny a koupelny pro hosty, jsou k dispozici s přepadem nebo bez něj, buď bez otvoru pro kohoutek, nebo s proraženým otvorem, určeným pro tříotvorové baterie. K dispozici jsou také věšáky na ručníky určené k připevnění na bok umyvadla. Umyvadlo-Memento-2.jpg

 

Kromě minimalistické a ryzí bílé barvy jsou nová umyvadla k dispozici také v extravagantní leskle černé glazuře. To znamená, že tato dvě nová umyvadla Memento se skvěle hodí i pro ty, kteří se chtějí v koupelně sebevědomě blýsknout „malým černým představením“.

 

umyvadlo-Memento-3.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl