Sprchování sluší elegance a jednoduchost

Sprchování sluší elegance a jednoduchost

Kategorie: KOUPELNY

Sprchování je dnes samozřejmou součástí relaxace moderního člověka. Ať už po perném dni v práci nebo hodince joggingu, od únavy a namáhání vždy uleví řádná očista. Dnešní koupelny dokáží nabídnout pro účinnou regeneraci organismu řadu způsobů, od běžné vany plné bublinek po luxusní sprchové panely s řadou masážních trysek a dalších relaxačních pomůcek. Pokud se k příjemně teplé a masírující vodě navíc připojí propracovaný a účelný design, budete se jen obtížně odpoutávat od chvilek meditace ve své koupelně. Ideální propojení pohodlí a elegance nabízí nová řada sprchových panelů

Sprcha Angul 2.jpgTOTEM a ANGUL, které na trh uvedl tradiční český výrobce koupelnového vybavení, společnost POLYSAN.

    

Čas strávený osobní hygienou si díky nové řadě sprchových panelů TOTEM a ANGUL můžete osvěžit elegantním designem a přesnou funkčností ovládacích prvků. Hned na první pohled panely zaujmou svou tvarovou čistotou a jednoduchostí ovládání i montáže. Svými tvary si jsou podobní, ale při bližším ohledání jsou rozdíly jasné – TOTEM zaujme zaoblenými rohy a kulatou hlavicí sprchy, ANGUL si získá přízeň milovníků hranatých tvarů a zakončení. Také barevné zpracování těla sprchového panelu nabízí varianty dvanácti dezénů, od laminátových s imitací buku, kokosu nebo mahagonu, které mají pro vyšší odolnost v sobě zabudované dva hliníkové plechy, po bezpečnostní skla v odstínu champagne, světle modré či metalické cihlové.

   

To nejdůležitější na každém sprchovém panelu představuje funkčnost jednotlivých částí. V obou nových typech panelů firmy POLYSAN jsou zabudovány trojcestné přepínače vody, vybrat si tak lze z ruční nebo hlavové sprchy a bočních trysek. Ty navíc nabízejí možnost nastavení směru proudu vody. Samozřejmostí sprchového panelu TOTEM i ANGUL jsou termostatické hlavice s dětskou pojistkou, která účinně zabrání možnému opaření vašich ratolestí. Hlavová sprcha s průměrem 20 centimetrů u obou panelů zajistí dostatečný záběr dopadu blahodárných kapek na unavené tělo.

    

Z praktického hlediska oceníte jednoduchost montáže, sprchové panely jsou připraveny zaujmout své místo v kterékoliv koupelně, ať už na stěně nebo v rohu místnosti. Bez zbytečných oprav či výměn se obejde kovová hadice ruční sprchy s dvojitým obmotáním, které prodlužuje její životnost. Pro pohodlné odkládání šamponů a sprchových gelů slouží integrovaná skleněná polička. Použité materiály sprchové řady TOTEM a ANGUL potěší také při pravidelném úklidu koupelny, laminátový povrch stejně jako bezpečností sklo vyžadují minimální péči a zároveň si stále uchovávají svůj bezchybný vzhled.

 

Technické parametry:

 

Rozměry  125 x 21 cm

Šířka hlavové sprchy  20 cm

Min. tlak vody  1 bar

Max. tlak vody  8 bar

Max. Teplota vody na vstupu  80°CSprcha Totem 2.jpg

Regulace teploty  od 20°C do 60°C

 

 

Firma Sapho byla založena v roce 1990 jako rodinný podnik, specializující se na maloobchodní prodej koupelnové a sanitární keramiky. Síť maloobchodních prodejen se během sedmnácti let své existence transformovala na velkoobchodního dodavatele pro Čechy, Moravu a Slovensko.

    

Firma Sapho sídlí  v  Líbeznicích u Prahy , kde se nachází velkoobchodní sklad a vzorkovna. V roce 1995 byla otevřena pobočka ve Vyškově u Brna pro zásobování Moravy a v Líbeznicích byla započata výroba komponentů k vířivým vanám. V nedávné minulosti firma expandovala rovněž na Slovensko, kde založila v Prievidzi stejnojmenný podnik s identickým zaměřením. Další velkoobchod a vzorkovna se nachází v Severních Čechách v Ústí nad Labem. Firemní prodejnu je možné navštívit i v Jeseníku, v Mladé Boleslavi a v Brně Tuřanech. Firmy Polysan a Erra jsou dceřiné společnosti firmy Sapho.

    

Hlavní sídlo firmy se nachází v těsné blízkosti Prahy, směrem na Mělník.  Vlastní objekt firmy s dobrou dopravní dostupností disponuje  vzorkovnou koupelen,  velkým výběrem obkladů i dlažeb a  dětským koutkem přímo u galerie koupelen. Prodejní prostory se rozkládají na asi 500m² a firma zaměstnává přes 100 zaměstnanců. Velkoobchodní a výrobní společnost SAPHO má přes tisíc odběratelů,  mezi něž patří koupelnová studia, prodejny a stavební společnosti.

 

Sprcha Angul detail.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Zajímavý design - Autor: jfk 29. 6. 2007

     



bydleti.cz


Životní styl