Sprchování okořeněné špetkou masáže

Sprchování okořeněné špetkou masáže

Kategorie: KOUPELNY

Sprchový kout je dnes nedílnou součástí moderní koupelny a to i tehdy, kdy máme dostatek prostoru pro pohodlnou vanu. Sprcha má řadu nesporných výhod v okamžiku, kdy spěcháme, chceme si dát rychlou sprchu po sportování nebo osvěžující ranní deštík po vydatném spánku.

Sprchování-Polysan-Mola-2.jpgPokud však toužíme po troše každodenního luxusu, máme možnost pořídit si sprchový panel, který kromě hlavové a ruční hlavice nabízí na výběr také boční spršky, umístěné na těle panelu, díky kterým si s běžnou ranní či večerní očistou můžeme dopřát lehkou a velmi povzbudivou masáž zad. Právě takové jsou nové sprchové panely Luk a Mola od společnosti Polysan, které nabízejí spojení relaxace, příjemného designu i ekologického přístupu.

 

Sprchové panely Luk a Mola jsou vyrobeny z litého akrylátu, který je navíc zpevněn sklolaminátem. Pohledová deska má sněhově bílou barvu, zadní díl je vyrobený z černého ABS. Svým minimalistickým tvarem jsou oba sprchové panely téměř totožné, Mola je jen o pět centimetrů užší; tento rozdíl se týká také rozteče vstupů pro teplou a studenou vodu. Luk lze díky svým 150mm rozteče snadno vyměnit za stávající klasickou baterii ve sprchovém koutě. V těle obou sprchových panelů je zabudováno veškeré příslušenství – v horní, vodorovné části se nachází hlavová sprcha, z boku je zavěšena ruční sprcha, zpředu panelu pak naleznete boční spršky s nastavitelným směrem proudu vody, třícestný mixážní ventil pro pohodlné přepínání mezi jednotlivými sprchami a v neposlední řadě termostatickou hlavici. Právě ta nám dopomůže k šetření vodou a energií i celkovému zpříjemnění užívání panelu. Díky této hlavici, která má navíc i dětskou pojistku, se již nemusíme bát opaření či naopak šoku z nečekaně ledové vody, pomocí zabudovaného termostatu si lze nastavit ideální teplotu i proud vody. Všechny sprchové hlavice mají úpravu proti usazování vodního kamene. Sprchový panel Luk nabízí navíc odkladní místo v podobě integrované skleněné poličky nad ovládacími prvky.

Sprchování-Polysan-Mola.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl