Skleněná umyvadla

Skleněná umyvadla

Kategorie: KOUPELNY

Milovníkům skla určitě učarují skleněná umyvadla. Mají speciální povrchovou úpravu, která redukuje usazování vodního kamene a odpuzuje vodu. Skleněná umyvadla se vyrábí se různých provedeních a to jak barevných tak tvarových.

omega60_tyl.jpgSpolečnost SAPHO uvádí na trh nová skleněná umyvadla od  polské firmy Krzemien. Umyvadla jsou vyrobená z tvrzeného skla se zvýšenou odolností proti poškrábání. Speciální povrchová úprava obsahuje teflon, který odpuzuje vodu a  redukuje usazování vodního kamene, prachu a nečistot. Kapky vody tak nezůstávají na povrchu, ale stékají do odpadu a  tak na umyvadle nezůstávají mapy.

 

Vyrábí se v provedení čirém, pískovaném, barevném  a provedení mráz  (světle modrá). U barevného provedení je na výběr ze světle zelené, zelené, kobaltově modré, žluté, medové, malinové nebo červené metalické. Různá tloušťka a velikost skla způsobuje změny barevného odstínu. Skla jsou polotransparentní nebo krycí.  Dřevěné podpěry mají barvy  přírodní dřevo, višeň a ořech. K čištění se nedoporučují různé brusné pasty či tekuté písky, nejlépe vyčistíme jarem a houbičkou.

 

Nový model  Omega 60  má rozměry 58,6 x 47, 5 cm a tloušťka skla je 12 mm. Cena za pískované provedení 13 360 Kč  a za barevné provedení 13 870 Kč bez DPH, včetně pilety se zátkou, dřevěných podpěr a skleněné police. Na obrázku v medovém provedení.

 

Kappa front-

Skleněné dvojumyvadlo 120 x 52 cm, včetně přepadové soupravy, dřevěných podpěr a skleněné police.  Cena 31 510 Kč.

 

theta2_front.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Theta 2-

rozměry 100 x 52 cm, včetně přepadové soupravy, dřevěných podpěr a skleněné police. Na obrázku v provedení žluté sklo. Cena 20 790 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

 

alpha1_tyl.jpg

 

 

 

 

 

Alpha 1 tyl-

rozměry 60 x 51 cm, včetně přepadové soupravy a nerezových podpěr. V provedení čiré sklo, cena 12 220 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamma malina 1.jpg

 

 

 

 

Gamma Malina-

120 x 52 cm, včetně přepadové soupravy a nerezových podpěr. V provedení barevné sklo - malina, cena 27 340 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

Mýdlenka

13,5 x 12,5 cm , v barevném provedení 1060 Kč.

Miska pod sklenku- 9,5 x 12 cm, v barevném provedení 980 Kč.

 

 

 

umyvadlo omega 60.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl