Řada koupelnové keramiky a nábytku Style

Řada koupelnové keramiky a nábytku Style

Kategorie: KOUPELNY

Koupelna s vlastní tváří. Tak lze charakterizovat koupelnu vybavenou keramikou a nábytkem Style. Dynamické tvary keramiky odpovídají převládajícím trendům současného designu.

Série Style svým hravým designem a výraznými tvary zaplní velké prostory koupelny, svými rozměry se však hodí i do menších prostor. Velká koupelna se díky tomu stane ještě větší a redukované rozměry keramiky umožní dosáhnout komfortních podmínek i v menších prostorách.

 

Hluboká umyvadla a jejich velké odkládací plochy dělají keramiku Style mimořádně funkční. To se týká jak umyvadel tradičních tvarů, tak i asymetrických. Na výběr jsou umyvadla různých typů - tradiční, asymetrická, rohová a vestavěná. Některá mohou být kombinována s praktickou spodní skříňkou. Závěsné WC a bidety mají na délku jen 51 cm a v provedení WC kombi jen 64 cm - to je méně, než u jiné keramiky. WC kombi je zároveň vyšší o 2 cm, což usnadňuje vstávání uživatelů. Keramiku doplňuje sedátko s automatickým pozvolným sklápěním.

 

nabytek-style-009.jpg

 

Série Style je také doplněna praktickým nábytkem. Na výběr jsou spodní skříňky pod umyvadlo (o kterých jsme se již zmiňovali) a dvě postranní – nízká a vysoká. Poličky ve skřínkách i ve dveřích nábytku usnadňují přístup ke kosmetice a k toaletním potřebám. Závěsný nábytek vám v koupelně usnadní úklid a vy si pak budete moci vychutnat i další přednosti série Style. Nábytek Style je nabízen ve dvou barvách: v barvě koloniální třešně a polární bílé. Tyto  barevné kombinace vám vytvoří příjemné prostředí v každé koupelně. Originální výplet z 5 mm pásků v barvě třešně vnese do nitra koupelny „koloniální” styl a luxusní polární bílá atmosféru dokonalé čistoty.

 

Nábytek je vyroben z materiálu odolného proti vlhkosti, proto si po léta zachová svou nejvyšší kvalitu. U všech skříněk použitý systém jemně zpomaluje pohyb dvířek těsně před zavřením a systém kování umožňuje oboustrannou montáž tak, aby se dvířka otevírala vpravo nebo vlevo, podle umístění skříňky v koupelně.

 

Keramika Style je nabízena i s povrchem Reflex KOLO. Díky tomuto povrchu je plocha keramiky ideálně hladká a udržování čistoty tak snadnější.

 

Další informace získáte u obchodního zastoupení koncernu Sanitec pro ČR a SR, do kterého patří i renomovaný výrobce Koralle: Sanitec s.r.o., Komenského 2501, 390 02 Tábor, 381 254 907, fax 381 254 908, info@sanitec.cz nebo na www.sanitec.cz.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Řada koupelnové keramiky a náb - Autor: peTR 3. 6. 2009

     



bydleti.cz


Životní styl