Přirozená lehkost sprchování

Přirozená lehkost sprchování

Kategorie: KOUPELNY

Koupelnám sluší vzdušnost a otevřenost. Pokud máme to štěstí a naše obydlí disponuje prostornou koupelnou, měli bychom ji zařizovat s citem a uvážlivě, tak, abychom zachovali celistvost prostoru.



Zbytečné příčky či velké kusy nábytku ubírají cenné metry, které v koupelně vytvářejí příjemnou, nestísněnou atmosféru. Pokud je již nezbytné nějakou stěnu postavit, jako je tomu v případě sprchového koutu, je vhodné zvolit lehké, průhledné materiály. Prosklený, odlehčeným dojmem působící sprchový kout vykouzlí v koupelně nové boxy Debora, Dixy a Muza od Polysanu. „Nové sprchové boxy jsou celé tvořené ze skla, nezakrývají tedy obklady stěn a koupelna si nadále zachová provzdušněný interiér,“ představuje novinku Petr Štěpán z firmy Polysan. „Koupelně tak boxy dodávají vzdušnost, dostatek světla a současný design.“

Sprchové boxy

Sprchové boxy Debora, Dixy a Muza osloví každého vyznavače čistého, až technicistního stylu – nikde nic nepřebývá ani neschází, nic nenarušuje dokonalou hru světla a vody. Tuto harmonii ještě podpoří barevný obklad stěn místnosti, který pokračuje i v prostoru boxu, a ten se tak přirozeně začleňuje do celé koupelny. Nejen z hlediska designu jsou však tyto sprchové boxy velmi vítaným průvodcem každodenní očisty a relaxace – uvnitř boxu naleznete elegantní sprchový panel se třemi sprškami v barvě aluminium nebo wenge, ve stejné barvě vždy také sklopné sedátko. Součástí panelu je termostatická baterie s třícestným přepínačem, pro pohodlné sprchování je připravena integrovaná hlavová sprcha ve stropě boxu, praktickou nezbytností je ruční sprcha.

Sprchové boxy

Pro opravdu maximální odpočinek si lze nechat zabudovat do stropu boxu barevné LED diody, které budou v průběhu sprchování vytvářet příjemnou barevnou atmosféru, dle vaší momentální nálady. Sprchové boxy Debora, Dixy a Muza se tak stanou oblíbeným místem regenerace a očisty, místem, kde budete rádi nabírat síly do nového dne i klidnit svou mysl před nastávajícím spánkem.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl