Podzimní koupelnové ladění

Podzimní koupelnové ladění

Kategorie: KOUPELNY

Světu koupelen stále vládnou jednoduché, čisté linie a tvarová elegance. Vše je podřízeno nejen funkčnosti a snadné údržbě, ale také potřebě zákazníků cítit se při pobytu v koupelně příjemně a pohodlně.

Koupelna-Monga-svestka.jpgJasným důkazem toho jsou novinky od firmy Erra, které zpestřují podzimní nabídku koupelnového nábytku. „Dnešní koupelny nejsou vzhledově sterilním prostředím, ve kterém je kvůli hygieně co nejjednodušší, až strohé vybavení. Lidé chtějí mít ve svých koupelnách útulno, chtějí zde v klidu relaxovat. Proto jsme pro novou řadu nábytku zvolili dekory dřeva a bílé barvy, které do koupelny přináší pocit čistoty a kus přírody,“ uvádí o novinkách Radovan Hruška ze společnosti Sapho koupelny, která nábytek Erra prodává.

 

Že dekor dřeva koupelnám opravdu sluší, dokazuje Erra u své nové řady koupelnového nábytku s názvem Monga – na výběr je z tmavší varianty švestkového dřeva nebo světlého dubového dýhování. Skříňky a zásuvky Monga jsou doplněny úzkými kovovými madly, která dokonale ladí s oběma barevnými variantami. Na kombinaci tmavého dřeva na postranicích a sněhobílé barvy čel skříněk vsadila Erra u řady nábytku jménem Kali. Také tento koupelnový nábytek je osazen kovovými madly, které jsou masivnější než u řady Monga. Elegantní zkosení čela umyvadlové skříňky vnáší do prostoru koupelny příjemné osvěžení a dynamičnost.koupelna-Kali.jpg

 

Obě řady se skládají z několika kusů nábytku, které lze libovolně kombinovat podle potřeby daného prostoru. Nabídku doplňují zrcadla a umyvadla Slim, která jsou navržena přímo na míru oběma řadám. Umyvadla Slim navíc dokonale ladí s vanou Polysan Lisa nebo Chiquita z luxusní řady Decoo. Nábytek Kali a Monga nabízí spousty úložného prostoru v zásuvkách a poličkách, ať už volně otevřených nebo schovaných za dvířky. V obou řadách  je také praktická skříňka, která skrývá koš na prádlo. V koupelně tak pomáhá udržovat čistotu; vše zde má své místo, vše je pohodlně při ruce. Také údržba samotného nábytku je díky jeho omyvatelnému povrchu jednoduchá a časově nenáročná.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl