Ostré detaily pro dokonalou koupelnu

Ostré detaily pro dokonalou koupelnu

Kategorie: KOUPELNY

Dokonalost je tvořena detaily, je proto na místě věnovat jejich výběru náležitou péči a dostatek času. Toto pravidlo platí obzvlášť při ladění interiéru nové koupelny. Pokud do detailu promýšlíte barevné kombinace obkladů, ideální design zařízení či na míru padnoucí osvětlení koupelny, pak onou pomyslnou třešničkou na dortu mohou být vodovodní baterie.

Ty by měly především se sanitární keramikou tvořit dokonalý pár, zároveň si však mohou tyto dva prvky svými základními liniemi lehce odporovat. Pokud jste pro svou koupelnu zvolili oblé tvary umyvadla a vany, zkuste je zkombinovat s bateriemi ostře řezaných hran a strohých linií. Svou koupelnu tak vytrhnete z monotónnosti a dodáte jí příjemné napětí. Několik typů na „ostré“ baterie naleznete v aktuální nabídce novinek společnosti Sapho.

 

Ginko 

 

Pokud ve své koupelně rádi vidíte jednoduché, ale promyšlené tvary, jistě vás osloví vodovodní baterie Ginko, novinka přímo se značkou Sapho. Baterie ostrých hran, rovných ploch v součinnosti s ladným zakřivením vnese do koupelny čistý, lehký design, s příjemným užíváním a za přijatelné ceny. Nepatrné zaoblení horizontálních prvků tohoto setu nenápadně narušuje jinak strohé linie. Řada Ginko obsahuje sedm typů vodovodních baterií, od umyvadlové přes bidetovou až po podomítkovou baterii do sprchového koutu. Pokud chcete ve své koupelně vytvořit opravdovou harmonii, zkombinujte baterie Ginko se sanitární keramikou Traccia.

Baterie-Ginko.jpg

Triumph 

 

Aktuální trendy následuje set vodovodních baterií s názvem Triumph. Nejen svými hranatými tvary, ale také skutečností, že vanové a sprchové baterie této řady jsou vyráběny pouze jako podomítkové, osloví jistě i ty nejnáročnější zákazníky. Základním prvkem umyvadlových a vanových baterií Triumph je úzce profilovaná, hranatá trubice, tvořící elegantní vysoký oblouk. K němu jako ideální partner hrají naprosto zjednodušené ovládací páky. Také tento set nabízí veškeré typy baterií, a to včetně dřezové; s koupelnou tak můžete sladit vybavení své kuchyně. Svou výjimečnost dokládá baterie Triumph také výrobcem garantovanou osmiletou zárukou.

Baterie-Triumph.jpg

Una 

 

Již svým názvem působí opravdu minimalistickým dojmem bateriový set Una. Design těchto vodovodních baterií je stvořen ze základních tvarů, přesto působí velmi ladně a elegantně. Také Una bude slušet oválnému či kulatému umyvadlu, sprchová baterie s pevnou a ruční sprchou zase pozvedne každý sprchový kout. Kromě umyvadlové baterie je set Una vybaven termostatem, při jejich použití proto šetříte nejen svůj čas, ale především výdaje za teplou vodu. Svou peněženku potěšíte také pořizovací cenou setu Una, která je docílena použitými materiály – rukojeti jsou vyrobeny z pochromovaného ABS, tělo baterií tvoří mosaz. Svou moderní koupelnu si tak může dopřát opravdu každý.

baterie-UNA.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl