Novinka na trhu – koupelny ze švédska

Novinka na trhu – koupelny ze švédska

Kategorie: KOUPELNY

Již velmi dlouho používané sousloví „švédská kvalita“ bylo u nás doposud spojováno zejména s automobilovým průmyslem, s ocelí a samozřejmě také s nábytkem. Nyní se výčet velkých švédských společností na českém trhu rozroste ještě o jedno jméno, a to o společnost Gustavsberg, zabývající se koupelnami a sanitární keramikou.

koupelna-svedska.cz.jpgVstup značky Gustavsberg na český trh, načasovaný na Brněnský stavební veletrh na konci dubna, přináší do oblasti koupelen a sanitární keramiky mnoho nového. Značka Gustavsberg, i přes svou bohatou historii sahající až do roku 1640, je značkou moderní, značkou vytvářející nové trendy a pružně reagující na potřeby moderní doby.

 

V souladu s touto filozofií, a samozřejmě i díky skandinávskému původu, je jedním z jejích hlavních témat ekologie. Výroba sanitární keramiky Gustavsberg probíhá dle nejpřísnějších požadavků na ochranu životního prostředí. Díky tomu byla společnost i oceněna certifikátem ISO 14001 a v listopadu loňského roku dokonce získala v Lisabonu cenu EMAS za rozsáhlou a dlouhodobou práci na zlepšeníkoupelna-svedska-008a.jpg životního prostředí.

 

Další specifickou vlastností sanitární keramiky Gustavsberg je moderní a praktický design spojený s použitím glazovaného porcelánu té nejvyšší kvality, při jehož výrobě se kombinují nejmodernější metody s tradicí a bohatými zkušenostmi značky.

 

Na český trh značka navíc přináší další nový trend – zaměření na malé prostory. Část produkce této značky se věnuje výhradně malým koupelnám a zejména pak koupelnám v panelových domech. Pro potřeby koupelna-televize.jpgtěchto koupelen jsou přizpůsobeny rozměry i originální a nápadité tvary sanitární keramiky Gustavsberg tak, že i z malého prostoru je možné udělat velice příjemnou a zároveň maximálně praktickou moderní koupelnu.

 

Vstup značky Gustavsberg na český trh tedy přináší moderní trendy, ekologické myšlení, špičkový design kombinovaný s nejvyšší kvalitou a v neposlední řadě i originální a praktická prostorová řešení.

 

Vlastníkem švédské značky Gustavsberg je od roku 2000 německá společnost Villeroy&Boch.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl