Nová koupelna – bez bourání a velkých investic

Nová koupelna – bez bourání a velkých investic

Kategorie: KOUPELNY

Oživit koupelnu nemusí vždycky znamenat zdlouhavé bourání a nákladné pořizování nového nábytku a sanity. K tomu, aby vaše koupelna dostala nové kouzlo, stačí přeci i maličkost. A takovou maličkostí se zcela snadno může stát originální splachovací tlačítko.

Styl je láska k detailu

 

S novými tlačítky Geberit si můžete vytvořit jedinečnou a originální koupelnu do posledního detailu. Ovládací tlačítka splachování Sigma pro WC jsou k dostání v nových tvarech a povrchových úpravách a stylově podtrhnou krásu keramiky. Tlačítko Sigma50 můžete dokonce vybavit vlastní výplní tak, aby ladila nebo naopak kontrastovala se zbytkem koupelny či toalety. Nyní máte možnost si vytvořit toaletu s jedinečným výrazem, který zvýrazní osobitost vaší koupelny.

 

Výměna tlačítka za pár minut

 

Vyměnit tlačítko není žádná věda a zvládne to každý. Pokud už na toaletě splachovací tlačítko Geberit máte, stačí vrchní kryt jednoduše sejmout a vyměnit ho za jiný. Pokud zvolíte tlačítko Sigma50, můžete si interiér koupelny vyladit do nejmenšího detailu přesně podle vlastního vkusu. Tlačítko totiž umožňuje vložení vlastní povrchové výplně například ze dřeva, skla, kamene a podobných materiálů. To vám poskytne nebývalou volnost při vytváření návrhu interiéru Vaší koupelny.

 

tlačítko-Geberit-009.jpg

 

Stylově a navíc s úsporou

 

Při plánování interiéru koupelny či toalety ale musíme kromě vizuální stránky myslet i na úsporu našich financí. Pomocí tlačítka Start/Stop lze množství splachovací vody dávkovat individuálně. U technologie splachování tlačítkem pro dvě množství vody lze volit mezi velkým a malým tlačítkem pro velké či malé spláchnutí. Pomocí moderního splachovacího systému tak můžeme snížit roční náklady spojené se spotřebou vody až o několik tisíc korun.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl