Neobarokní vzpomínka Villeroy & Boch: Memento NEW GLORY

Neobarokní vzpomínka Villeroy & Boch: Memento NEW GLORY

Kategorie: KOUPELNY

Přepych, zdobnost a okázalá nádhera se s oslavnou fanfárou vrací do našich domovů. Bezstarostnost, požitkářství a umění žít dob dávno minulých u nás vyvolává zapomenuté touhy.

umyvadlo-Memento-3.jpgExpresivní dekory a bohaté ozdoby éry baroka nám připomínají bohatý třpytivý svět již zmizelých honosných domů a královských paláců. Avšak namísto toho, aby byl historický styl bez okolků jednoduše napodoben, je znovu interpretován a efektně prezentován ve spojení se současným minimalistickým designem.

 

Memento New Glory: extravagantní přírůstek značky Villeroy & Boch, který v sobě harmonicky spojuje puristický design a honosný dekor mimořádně úspěšné série obkladů New Glory. Soudobý novobarokní dekor, vycházející z tradice rostlinných motivů, zasazuje designově orientované umyvadlo do nového stylistického kontextu. Minimalistický pravoúhlý tvar v sobě mistrně snoubí vše podstatné: střídmou krásu, funkčnost a účelnost. Po všech stránkách nevšední umyvadlo – minimalistický přímočarý design umyvadel Memento a jemný dekor „tón v tónu“ New Glory, který celku propůjčuje mimořádně vznešený a vytříbený charakter, s matným rostlinným motivem v bílé na lesklém bílém pozadí.

 

Dekorovaná varianta umyvadel Memento New Glory od Villeroy & Boch se dodává v rozměrech 50, 60, 80 a 120 cm a v závěsném provedení v rozměrech 50 a 60 cm. Cena od 6.750 do 19.875 Kč bez DPH. Doporučovaná armatura Cult.

 

Okázalý prostor moderního purismu s barokním dekoremUmyvadlo-Memento-2.jpg

 

Edici Memento doplňuje funkční koupelnový nábytek, jehož hlavním rysem je hedvábně matná lakovaná dýha ze dřeva amazakoue a černé sklo. Řada obsahuje pět umyvadlových skříněk s otevíratelnými prvky a zásuvkami, desky pod umyvadlo k závěsným umyvadlům v různých šířkách, stylově jednotné věšáky na ručníky a různé varianty zrcadel s osvětlením i bez něho. Řadu koupelnového nábytku uzavírá vysoká skříňka, policový díl se třemi dřevěnými policemi a kontejner na kolečkách.

 

Stylově jednotná série obkladů ve čtyřech barvách

 

Novobarokní rostlinný dekor s okouzlujícím matno-lesklým efektem měnícím se v závislosti na osvětlení zdobí rovněž sérii obkladů New Glory, která je vhodná pro harmonické klasicky barokní variace stejně jako pro ultramoderní minimalistické smíšené styly domácího interiéru.

 

umyvadlo-Memento.jpgSérie se skládá ze základních matných obkladů v bílé a krémové barvě a jemně texturovaných plně dekorovaných obkladů v barvě krémové, tmavě červené, bílé a šedé o rozměrech 30 x 45 cm, se dvěma glazovanými hranami. Obkládačky jsou doplněny bordurami o rozměrech 10 x 45 cm a listelami 5 x 30 cm, obojí s rostlinným dekorem, a dále listelami bez dekoru o rozměrech 5 x 30 cm.

 

Umyvadlo a série obkladů společně vytvářejí pozoruhodnou koupelnovou sestavu vyznačující se charakteristickým rostlinným dekorem Villeroy & Boch, která poskytuje celou škálu stylistických efektů, od příkrých kontrastů po jemné harmonie.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl