Není vana jako vana

Není vana jako vana

Kategorie: KOUPELNY

Není nad to ponořit se po těžkém dni do horké vany. Přestože v denním shonu dává mnoho lidí přednost rychlé sprše, požitek, který vám přinese příjemná relaxace v napuštěné vaně, se ničím nahradit nedá.

Naložte se do pohody, lákají vany švédského Gustavsbergu

 

Není vana jako vana

 

To moc dobře ví přední evropští designéři, kteří navrhovali vany pro značku Gustavsberg. Proto je každá vana této značky unikátní a do detailu promyšlená. Společné pak mají také mnoho. Důraz na moderní design, kvalitu a praktičnost. Gustavsberg nabízí téměř 50 různých van: hranaté, oválné, rohové, vany navrhované pro koupel ve dvou, ale i takové, které nejsou o moc větší než sprchový kout. Řešení se najde pro každého.

vana-modra-008.jpg 

To nejlepší z Evropy

 

Vany Gustavsberg v sobě snoubí nejen moderní evropský design se švédskou kvalitou a tradicí, ale i českou zručnost.  Tyto vany se totiž vyrábí v České republice.

 

Nejen design, ale i kvalita provedení

 

Kvalitu akrylátových van Gustavsberg zaručuje použitý materiál, tedy vysoce kvalitní polymetylmetaakrylátové desky Lucite SW o síle 4 mm. Dokonalost provedení je završena unikátní kovovou výztuží METAL RIM ukrytou v okraji vany, bránící jakémukoliv pokroucení či poškození, ať už během transportu či instalace. Díky tomu splňují vany Gustavsberg dvakrát přísnější normy na rovnost, než vyžaduje naše legislativa.

 

Je libo bublinky?

 

Bublinková koupel je stále oblíbenější formou relaxace. Gustavsberg nabízí do svých van různé varianty hydromasážních systémů. Sparkling systém je dokonce nejtišším systémem ve své třídě na našem trhu. Oproti ostatním pracuje o 30% tišeji, což ocení nejen obyvatelé panelových domů.

 

Vana jako sprchový kout

 

Ne každý má v koupelně dostatek prostoru, aby si pořídil vanu i sprchový kout. Těm, kdo hledají kompromis, vychází Gustavsberg vstříc nejen designem a tvarovým řešením některých van, ale také nabídkou kvalitních vanových zástěn, v jednodílném, či dvoudílném otočném provedení. Speciální 8mm silné sklo v profilu z eloxovaného hliníku je ošetřeno unikátní technologií Clearglass, která změní sklo z vnější i vnitřní strany na zcela hladký povrch. Neulpí tak na něm ani kapka vody, nedochází k usazování vodního kamene a čištění se stane hračkou.

 

vana-Dodona.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl