Není nad páru domova!

Není nad páru domova!

Kategorie: KOUPELNY

Namísto návštěvy veřejných lázní, kde se o své místo musíme dělit s cizími lidmi, nabízí Sapho koupelny svou vlastní parní lázeň, kterou si můžete kdykoliv užívat u sebe doma.

parní-box-2.jpgZimní měsíce jsou plné plískanic, namrzlých chodníků, studených větrů a dlouhých večerů. Kdy jindy než právě v zimě toužíme nejvíc po příjemném teple, které by nás zahřálo po dlouhých hodinách venku, ať už strávených zdravou procházkou nebo nezdravým běháním po každodenních starostech. Po takovém pobytu v mrazivém počasí potřebujeme více než kdy jindy pořádně prohřát náš organismus od hlavy až k patě a vyhnat všechny potenciální bacily a neduhy.

 

Takové prohřátí nabídne vana plná horké vody, kdo si však chce dopřát něco neobvyklého a speciálnějšího, rád se vystaví blahodárným účinkům páry. Namísto návštěvy veřejných lázní, kde se o své místo musíme dělit s cizími lidmi, nabízí Sapho koupelny svou vlastní parní lázeň, kterou si můžete kdykoliv užívat u sebe doma.

 

Pokud přeci jen preferujete „paření“ ve dvou, určitě vás v nabídce Sapho zaujme parní box ZANTIS, který díky svým rozměrům nabízí dvě sedátka a dostatek prostoru pro vás a vaši drahou polovičku. Nemáte-li ve své koupelně místa nazbyt, a přesto si chcete dopřát luxus domácí páry, na výběr máte z dalších modelů – obdélníkový PATHOS, nebo rohová čtvrtkruhová AIRA, která je nabízena ve dvou velikostech, přičemž menší z nich nezabere více místa než běžný sprchový kout – 90 x 90 centimetrů.parní-box-3.jpg

           

Novinkou v nabídce Sapho jsou parní sprchové boxy s označením 2001-05 a 06, které vás  na první pohled osloví svým moderním čistým designem, lichotícím vaší koupelně. Rozdíl mezi oběma novými sprchovými boxy od Sapho koupelny je pouze v jejich tvaru – 2001-05 má tvar čtvrtkruhu, a je tak proto vhodný pro rohovou instalaci, box 2001-06 je čtvercový, své místo proto nalezne v jakémkoliv místě koupelny, podle vašich potřeb a představ.

           

A co všechno vlastně takový parní box umí? K příjemné parní lázni, jejíž teplotu si řídíte přímo uvnitř boxu pomocí ovládacího panelu v rozmezí 25-60°C, si můžete vybrat z několika způsobů masáže – od masáže chodidel tryskami zabudovanými ve dně boxu, přes masáž celého těla pomocí různých trysek ve stěnách. Abyste v páře mohli strávit tolik času, kolik chcete a kolik je vám příjemné, připraveno je tu také pohodlné sedátko a osvětlení. Díky audio vstupu a zabudovaným reproduktorům si k své lázni pustíte oblíbenou hudbu nebo rádio, které ovládáte také přes ovládací panel. Na panelu máte k dispozici také čas a telefon. Samozřejmým vybavením parního boxu je ruční a hlavová sprchovací hlavice a směšovací baterie. Díky zabudovanému ozonovému sterilizačnímu zařízení se nemusíte příliš starat ani o údržbu vašeho boxu.

 

parní-box.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl