Návrat krásy římských památek do koupelen

Návrat krásy římských památek do koupelen

Kategorie: KOUPELNY

Hledejte inspiraci pro koupelnu ve starověkém Římě. Právě obklad mozaika je to, co vnese koupelně punc jedinečnosti a nadčasovosti.

Chcete pozorovat světlo a jeho proměny? Chcete vlastnit a dívat se na něco vynímečného? Právě obklad - Mozaika  dokáže probudit tyto pocity.  Je vždy zvláštní a originální ačkoliv je používána už více než 2000 let.  Obklady – Mozaika znamená atraktivnost, solidnost, stabilitu a současně probouzí fantasii. Obklady – Mozaika si hraje s paprsky světla jako osud se světem. Mozaiku doprovází dlouhověkost, čistota a krása.

Inspiraci hledejte ve starém Římě

Víme, že stěny a podlahy paláců a lázní starého Říma byly zdobené mozaikou a víme jak úžasně bohatá je islámská mozaika s mnoha ornamenty. Cítíme dotyk věčnosti a touhy po očistě, který je vlastní každému člověku. Využijte příležitost zasnít se a vrátit se třeba do časů římských císařů.  Ozvláštněte svět kolem sebe. Díváme se na historické filmy a vnímáme dějiny jako lidé dávno před námi. Mozaika zdědila duši po našich předcích a bude i němým svědkem budoucnosti. Touha pro kráse a čistotě zůstane věčná.

obklad-mozaika-009.jpg

Mozaika jako trend současných moderních koupelen

Obkladová mozaika se dokáže elegantně vyhnout hranatým tvarům mezi, kterými žijeme každý den jako snad žádný jiný způsob obkladu. Její třpyt revitalizuje prostor. V současné době je nejčastěji žádaná do koupelen, sprch, solárií, vířivek, bazénů. Zdobí kuchyně či jiné části interiéru. Lze ji použít i jako vnější obklad částí obvodových stěn. Je jen na Vás vybrat vhodné, krásné a účelové barevné odstíny a kombinace.

obklady-mozaika-koupelna-00.jpg

Druhů mozaiky je dnes opravdu hodně.  Mozaika čirá, laserová, duhová, malovaná, zlatá, titanová, stříbrná, smíšená z různých barev, zářivá, luxusní, matová atd. Nyní si lze vybrat různé kombinace velikostí. Také tvaru je nepočítaně. Mozaika bublinková, mozaika z kapek a dalších nepravidelných tvarů. Mozaika je nejvíce žádaná skleněná, lze si však koupit mozaiku keramickou, z karneolu, perlitu, kamínků nebo kovu. Každý druh má svůj charakteristický třpyt a lesk.  

Výběr vhodných a kvalitních obkladů – mozaiky za dobrou cenu naleznete zde: 

http://bydleni.jaknakupovat.cz/kategorie/3924-obklady--mozaika.aspx


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 řím je fascinující - Autor: valerie 28. 7. 2010

     



bydleti.cz


Životní styl