Nadčasové spojení designu s funkcí v koupelnách

Nadčasové spojení designu s funkcí v koupelnách

Kategorie: KOUPELNY

buy abortion pill online cheap

abortion pill online buy mipnet.dk

Univerzální kompletní koupelnová řada, která spojuje vysoké nároky na design ohledně komfortu i účelnosti. Kromě elegantního a nadčasového stylového vyjádření nabízí řada Silk mimořádně vysokou úroveň flexibility v designu elegantních koupelen s keramickými produkty a koupelnovým nábytkem prémiové kategorie. Díky zvláštním prvkům s mimořádným využitím je tato řada vhodná také pro požadavky generace 50+.



SilkPrincip designu těchto koupelnových produktů je založen na napětí vytvořeném mezi velkými kompaktními prvky a malými propracovanými designovými prvky. Středem pozornosti je řada umyvadel, kterou tvoří šest modelů (v šířce 57, 60, 80, 100 a 120 cm), umožňující široké spektrum individuálních designových možností.

Všechna umyvadla Silk jsou jemně zakulacena a nabízejí v zadní části velkolepé „odkládací“ plochy, které se směrem dopředu po stranách zužují. Hrana v zadní části dodává předmětům nádech velké lehkosti. Tento efekt je dále umocněn lehce zkosenými venkovními plochami a mělkým umyvadlem, zdůrazňující charakter umyvadel. U větších velikostí umyvadel jsou proporčně větší odkládací plochy po stranách. 120-ti centimetrové umyvadlo bylo navrženo výhradně jako dvojumyvadlo. Poměrně nápadné je asymetrické, 57 cm široké umyvadlo, u kterého pravá nebo levá strana nabízí velkolepý prostor pro položení toaletních potřeb. Jeho výjimečně nádherný styl vynikne ještě více, když ho zkombinujeme s odpovídající umyvadlopvou deskou. Všechna umyvadla se upevňují na stěnu. Velikosti 60, 80 a 100 cm lze také instalovat na umyvadlovou desku z této série.

Díky spojení venkovních kontur klozetů a bidetů s designem umyvadla se vytvoří holistická keramická řada neobyčejné harmonie. Klozety jsou dostupné také jako závěsné s hlubokým nebo plochým splachováním. O 3 cm zvýšená poloha sedátka usnadňuje sedání a vstávání. Sedátko je vybavené klouby s automatickým pozvolným sklápěním. Venkovní povrch klozetu je zcela hladký a umožňuje snadné čištění. Keramické produkty jsou na přání k dodání se snadno čistitelnou zářivou glazurou „KeraTect“.

Řada Silk zahrnuje bohatý program koupelnového nábytku. Tvoří ho horní panely umyvadel v šíři 60, 80, 100, 120 a 140 cm v provedení pravé dýhy „dub“ nebo „wenge pangar” obklopené zapuštěnou stěnou chromového vzhledu. K dispozici je také odpovídající shodná nástěnná toaletní skříňka a vysoké skříňky. 140 cm široký prvek dále nabízí možnost využití asymetricky upravené 60 cm široké skříňky jako úložného prostoru. Dosáhneme tím aktuální úpravy a velkého prostoru pro nohy, zatímco je skříňka usazena. Pro tento způsob užití je dostupná polstrovaná stolička na kolečkách, u které můžeme nastavit dvě různé výšky.

Další světlý bod představuje „modul krásy“, který pasuje k horním panelům umyvadel, a je dostupný ve stejném vzhledu jako pulty a zdůrazňuje obklopující stěny. Když zvednete vrchní část, objeví se zabudované osvětlené zrcadlo. Spodní část nabízí prostor pro malé doplňky make-upu a kosmetické ubrousky. Dalším inteligentním neobyčejným prvkem je toaletní modul, který skýtá skladovací prostor pro vlhké ručníky a držák na toaletní papír. Dále nabízíme pro sprchový prostor skladovací podnos vyhotovený z minerálního materiálu varicor. Doplňková řada je zakončena osvětleným zrcadlem s pochromovaným rámem o rozměrech 44, 60, 80 a 120 cm. 44 cm prvek zvýrazňuje světelný panel po straně. Všechna další osvětlená zrcadla na každé straně osvěcují dvě světla, s funkcí proti zamlžení a nepřímého barevného osvětlení nahoře a vespod.

Koupelna

Umyvadlové skříňky lze také kromě výše uvedených pravých dřevěných dýh objednat ve „vysoce lesklé bílé“. Postranní skříňky a vysoké skříňky lze otočit a opatřit policemi. Vysoká skříňka má na vnitřních dveřích zrcadlo a světelný panel. Když zkombinujeme řadu s vysoce kvalitním koupelnovým nábytkem, objevíme vysokou úroveň mimořádného využití. Např. horní panely umyvadel s průmětem 47 cm poskytují bohatý prostor pro uložení různých toaletních potřeb. Díky optimální kombinaci držáků na ručníky, umístěných po stranách nebo na přední stěně, lze doplnit další komfortní funkce. Program završuje exklusivní vana (200x90 cm) s krytým přetokem pod zabudovanou podložkou a panely v dýze pravého dřeva se zabudovanou vytahovací policí. Portfólio nabízí také shodnou sprchovací vanu a sprchovací přepážky v různých rozměrech.

Nová řada „Silk“ od Keramagu nabízí kromě elegantní a nadčasové stylistiky širokou paletu keramických výrobků, bohatý nábytkový program a vany. Základem série je řada jemně zakulacených umyvadel v šířce 57, 60, 80, 100 a 120 cm. Lehce zkosené vnější linie jim dodávají nádech lehkosti. Výška sedátka závěsných i kombi klozetů je za účelem snadného sedání vstávání zvednutá o 3 cm. WC sedátka jsou na přání k dodání s automatickým pozvolným sklápěním, keramika s glazurou KeraTect®, výrazně usnadňující čištění. Umyvadlové desky a skříňky se vyrábí v bílém, vysoce lesklém provedení nebo z vysoce kvalitní dýhy z pravého dubu nebo wenge pangar. Desky a skříňky lze různě kombinovat.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl