LOGIC - logické řešení pro malé koupelny

LOGIC - logické řešení pro malé koupelny

Kategorie: KOUPELNY

Vana, umyvadlo, možná i toaleta, automatická pračka. A jen pár metrů čtverečních. Tento problém zná spousta obyvatel panelových domů nebo bytů s malými koupelnami. Často jde o zdánlivě neřešitelný problém a vyhlídky na zútulnění prostoru nejsou příliš nadějné. Na řešení tohoto problému se zaměřuje koupelnová řada LOGIC od švédského výrobce GUSTAVSBERG.

koupelny-logic.jpgKaždý produkt řady LOGIC je navrhovaný tak, aby co nejpraktičtěji využil daný prostor. Jednotlivé produkty do sebe zapadají jako puzzle. LOGIC vychází z reality malých koupelen. Počítáno je proto například i s pračkou, s využíváním vany pro sprchování, s umyvadlem v úzkém prostoru či v rohu a podobně. To vše ale se zachováním maximální praktičnosti a elegantního designu. Malá koupelna LOGIC je tedy nejen účelná a „logická“, ale také příjemná a útulná.

 

Sanitární keramika LOGIC je vyráběna výhradně s povrchovou úpravou E+, která svým dokonale hladkým povrchem zabraňuje špíně a vápníku v ulpívání na povrchu. Díky této úpravě můžete produkty čistit snadno a ekologicky (bez agresivních prostředků) - jednoduše je otřete vlhkým hadříkem.

 

Řada LOGIC je jednou ze tří základních koupelnových řad, které švédská značka GUSTAVSBERG na našem trhu nabízí. Artic, Nordic a Logic.

 

Řada LOGIC obsahuje čtyři různé typy umyvadel, kombi nebo závěsnou toaletu a šest typů van.

Zde jsou ukázky některých zajímavých produktů z této řady:

 

Vana LOGIC OFFSET je vlajkovou lodí koupelnové řady Logic. Její speciální tvar nabízí velmi pohodlné koupání i přes to, že vana na délku měří 160, nebo dokonce pouze 150 centimetrů (dle typu). Je toho dosaženo netradičním šikmým umístěním vnitřního prostoru vany a jejími kolmými stěnami. Širší okraj vany na vnější straně umožňuje pohodlné sezení. To ocení například ti, co mají bezprostředně vedle vany umyvadlo a rádi se posadí třeba během čištění zubů. Sezení na okraji vany však přijde vhod třeba i během koupání malých dětí. K sezení je uzpůsoben také zadní roh vany. Pro pohodlné koupání je prostor pod hlavou vytvarován do Ergonomické Logic vlny. Vanový prostor je na jedné straně o něco rozšířen, aby vana nabídla co největší pohodlí i při sprchování. Vnější tvar vany je přizpůsoben umístění pračky. Rovná hrana o délce 65 cm umožní postavit přímo vedle vany pračku jakékoliv velikosti, a to z obou stran dle dispozice koupelny.

 

Vanu je možné doplnit i speciální zástěnou pro sprchování. Pevná část zástěny přesně pasuje na rovnou hranu vany. Otočná část umožní pohodlný vstup do vany a při sprchování ji můžete otočit do pravého úhlu a vytvořit tak praktický sprchovací kout.koupelny-logic-2.jpg

 

 

 

 

 

 Rohové umyvadlo LOGIC 57 je určeno k umístění do rohu v malých koupelnách, nebo třeba i na záchodě. Vtipným natočením je dosaženo pohodlného přístupu, většího prostoru pro vlastní umývání rukou a také praktické odkládací plochy v rohu. Umístěním rohového umyvadla přímo proti zkosené vaně Logic offset lze udělat i z toho nejmenšího prostoru praktickou malou koupelnu.

Šířka umyvadla je 57 cm.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

 

 

 

 

 

koupelny-logic-3.jpg

 

 

 

 Umyvadlo LOGIC 50x27 je elegantním řešením do úzkých prostor. Například tam, kde je třeba kolem umyvadla procházet a s použitím běžně velkého umyvadla by to možné nebylo. Pomůže vám vyřešit úzkou koupelnu, může však skvěle posloužit i jako umyvadlo na záchod.

 

Díky umístění baterie na boku umyvadla je využit prostor téměř až ke stěně a odkládací plocha je na druhém boku. Tím je dosaženo dostatečného prostoru na mytí i v rámci neuvěřitelných 27 cm.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

 

 

 

koupelny-logic-4.jpg

 

 

 

 

 

Umyvadlo LOGIC 36 je nejmenším umyvadlem této řady. Je určeno do miniaturních koupelen či na záchod. Se svými rozměry 36 x 29 centimetrů se vejde i tam, kde byste umístění umyvadla považovali téměř za vyloučené.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

 

 

 

 

 

 

koupelny-logic-6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  Závěsné WC LOGIC vyniká minimalistickým designem. S šířkou 35 cm a délkou 50,5 cm je předurčeno k vytvoření toalety i v tom nejmenším prostoru, nebo k umístění přímo v malé koupelně. Součástí je již i sedátko a elegantní kryt.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

 

 

 

 

 

 

koupelny-logic-5.jpg

 

 

 

 

 

 

 Vana LOGIC 120 je nejmenší vanou řady Logic. Pokud je v koupelně tak málo místa, že běžná vana nepřichází v úvahu a přesto si chcete čas od času vychutnat relaxaci ve vaně plné pěny, toto může být řešení.  V kombinaci se sprchovou zástěnou se jedná o kompromis mezi vanou a sprchovým koutem, který vám dá možnost volby i v tak malém prostoru, kde byste to nečekali.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl