Krásná symbióza

Krásná symbióza

Kategorie: KOUPELNY

Sprchy v úrovni podlahy lze integrovat do každého návrhu koupelny. Praktické a designové sprchy, opatřené nejmodernějšími obklady, opticky rozšiřují koupelnu.



Sprchy v úrovni podlahy

Pro celkový jednotný vzhled prostoru však hraje důležitou roli způsob odvádění vody. Zde je nejvhodnější použít sprchové žlábky. Dokonalou symbiózu s podlahou dosahuje žlábek Advantix Vario od společnosti Viega.

Je uměním integrovat akcenty, které nedominují prostoru. Advantix Vario to hravě zvládá. Tento sprchový žlábek, široký pouhé čtyři milimetry, umožňuje obzvláště decentní integraci do dlažby. Přesto zvládá odvádět úctyhodných 24 litrů za minutu. To je odtokový výkon, který drží krok s každou běžně dostupnou sprchou.

Sprchy v úrovni podlahy

Přesvědčuje také při instalaci

Vysoce hodnotný sprchový žlábek Advantix Vario má zcela variabilní délku a dá se tak použít i v případě komplikované montážní situace. Ani změny během stavební fáze nejsou žádný problém: sprchový žlábek lze na milimetr přesně zkrátit na požadovaný rozměr. Celková montážní výška při instalaci je přitom 95 milimetrů, což je rozměr, který je vítaný zejména při rekonstrukcích.

Umožňuje libovolné spoje

Tři jednoduché a přitom účinné spojovací prvky zajišťují, že sprchový žlábek Advantix Vario se dá realizovat pro téměř jakýkoli návrh. Řešení o délce do 2,80 m se již neprovádí na zakázku, ale jednoduše se realizuje spojením dvou žlábků. Stejně snadno a rychle lze uskutečnit řešení přes roh nebo ve tvaru U.

Sprchy v úrovni podlahy
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Sprchový kout - Autor: Lenka 30. 6. 2019

     



bydleti.cz


Životní styl