Koupelna je chápána jako zorný úhel domova

Koupelna je chápána jako zorný úhel domova

Kategorie: KOUPELNY

Úspěšná řada City Life je nejen plná překvapení, ale také esteticky vzhledná. SmartBench WC mísa pro inovativní design koupelen. Umyvadlo, nábytek a vana pro náročné.

41 CityLife.jpgModerní design a nástin tématického nasvícení tvoří z řady City Life  jednu z mezinárodně nejúspěšnějších sbírek samonosného nábytku výběrových řad. Pro ISH 2007 byla City Life vypracována do kompletní koupelnové řady s velice atraktivními novými výrobky; což dodává koupelně nový cituplný vzhled a pozdvihuje ji do nové úrovně pohodlí. City Life od Villeroy & Boch plně drží krok s nejnovějšími a nejposlednějšími mezinárodními trendy, které z koupelny chtějí mít „opečovávatelskou místnost“, všestrannou místnost určenou k hýčkání mysli, těla i duše, místnost, která v sobě dokáže zkombinovat činnosti kosmetického salonu, cvičebny a šatny. Funkční hlediska, ačkoliv jsou veskrze praktická, jsou i naprosto skrytá, a vše je maximálně soustředěno na výsledný stylistický vzhled. To dává vzniknout nové, světlé, lehké a vzdušné atmosféře v koupelně.

 

SmartBench WC mísa pro inovativní design koupelen015_07_City Life WC.jpg

 

Když uvidíte a otevřete City Life WC SmartBench mísu poprvé, je to opravdové překvapení, neboť tento elegantní kus nábytku v sobě skrývá keramickou mísu, kterou je možno zahlédnout pouze, pokud je sedák otevřen. WC s jednoduše omyvatelnou keramickou apreturou Ceramicplus, dřevěným sedátkem, které ladí s celkovým designem, úchytem na role toaletního papíru a štětkou jsou umístěny uvnitř glazurovaného skleněného panelu v rámci jednoho kusu nábytku. Díky technologii Soft Closing (Lehké Zavírání) mohou být veškeré funkce toalety bezhlučně uzavřeny ve vteřinovém časovém úseku. Výsledek: atraktivní sedací zařízení z dýhy ve stylu skutečného dřeva, které zdůrazňuje celkový vzhled koupelny. „Neviditelné WC“ otevírá naprosto nové možnosti naplánování koupelny jako prostoru pro regeneraci a cvičení. SmartBench může být použit také jako dekorativní prvek.

 

Umyvadlo, nábytek a vana pro náročné

 

CityLifeWT.jpgVýjimečně čistě tvarované a minimalistické, 100 cm široké kosmetické umyvadlo bez odpadu je také nové; má keramický zavírací poklop, který se dokonale shoduje s čistě bílou estetikou umyvadla a tvoří s ní báječný celek. Umyvadlo v tak zvaném metrickém umění je vhodné jak pro armaturu vyvedenou ze zdi, tak pro kohoutky na nosných pilířích, a je nabízeno v barvách Alpská běl s jednoduše omyvatelnou keramickou apreturou Ceramicplus a Hvězdná běl s apreturou Ceramicplus anebo antibakteriální glazurou Activecare. Je možné dokoupit také odpovídající nové příslušenství na koupelnovou kosmetiku.

 

Nová apretura vysoké kvality z dýhy ve stylu skutečného dřeva byla vyvinuta pro nábytek City Life: Okuree je vícevrstevná dýha ve stylu skutečného dřeva, která se v této formě v přírodě nevyskytuje. Veškerý nábytek je také stále možno zakoupit v barvě ořech. Toto dřevo vysoké kvality elegantně kombinované s nepřímým osvětlením skleněných polic vyzařuje tu nejlepší kvalitu exkluzivní prémiové kolekce City Life, čímž vytváří jedinečný efekt a dodává místnosti výjimečně pohodovou atmosféru.

 

Oválná samonosná vana o rozměrech 190 x 80 cm, která je nainstalována na pravoúhlém dřevěném podstavci, aby tak ladila s designem City Life, je vyrobena z materiálu vysoké kvality, Quarylu.

 

Obchodní potenciál a možnosti prémiové řady

 

S uvedením na trh rozšířené prémiové řady City Life a zvláště pak inovativní SmartBench WC mísy vysílá Villeroy & Boch znovu naprosto jasné signály celému průmyslu. S řadou City Life otevírá tato společnost životního stylu velmi atraktivní prodejní potenciál v prémiovém sektoru jak pro maloobchodníky, tak pro své stálé obchodní velkoodběratele. City Life jim dává možnost získat neobyčejně náročného, značku znalého a na design zaměřeného zákazníka, který hledá koupelnový design, který v sobě spojuje současné trendy a vysoce kvalitní řešení spolu s exkluzivním, moderním a inovativním vzhledem.

 

40 CityLife.jpg 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl