Koupel v rytmu Charlestonu

Koupel v rytmu Charlestonu

Kategorie: KOUPELNY

Současný minimalistický trend ve vybavení koupelen naplňuje představy o funkčním i esteticky čistém prostoru, zároveň však dnešní zákazníci hledají pro svou koupelnu něco zvláštního a neobvyklého. Pokud nám to rozměry koupelny dovolí, tím pravým pozvednutím pro ni bude solitérní vana, a to nejen originálních tvarů, ale i barev.

Nemusí se jednat pouze o designově strohou, až funkcionalisticky prostou vanu, která bude následovat ostatní vybavení koupelny. Tvarově jednoduchý nábytek jasně oživí vana organických, rozhýbaných, až roztančených linií. Však také její jméno je Charleston, název propůjčený od legendárního tance dvacátých let minulého století, kdy celý svět s nadšením tančil a radoval se z nového života. Její výrobce, firma Polysan, navíc připravila pro své zákazníky novou lahůdku v podobě originálního barevného provedení – elegantní kombinaci bílé a černé neodolá žádný milovník klasiky.vana-Charleston.jpg

 

Charleston každého zaujme na první pohled – svou výraznou linií horního okraje vany, celkovým, příjemně oblým tvarem a velkorysými proporcemi, neomylně láká k zanoření do horké lázně. Její objemný vnitřní prostor nabízí spousty místa pro luxusní koupel. Jako solitérní vana potřebuje pro své vyznění dostatečný odstup od ostatního vybavení koupelny, o to více, rozhodneme-li se zvolit nestandardní barevné provedení. Vanu Charleston nabízí její výrobce nejen v klasické bílé, ale také v barvě černé, mahagon a bahama, a to jak po celé ploše vany nebo jen na její vnější straně. Pro všechny barevné variace je možné zvolit osazení podstavci tvaru lví nohy v bílé, chromové nebo bronzové barvě.

baterie-Antea.jpg

 

Pro dokonalý celek je nezbytné zvolit k Charlestonu tu pravou vanovou baterii – výrobce doporučuje , která svými klasickými tvary kohoutků a ovládacích ventilů nenechá nikoho na pochybách. Také jejím barevným provedením sladíte vodovodní baterie s celou vanou – Antea je v nabídce v provedení chrom, kombinaci chrom/zlato nebo bronz, který působí opravdovým dojmem patiny. Charleston s baterií Antea vytvoří skvělý pár, který vaší koupelnu rozhýbe v elegantním rytmu retro stylu s trochou nostalgie.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl