Elegance z dávnověku v koupelně

Elegance z dávnověku v koupelně

Kategorie: KOUPELNY

Kamenná umyvadla představují kombinaci netradičního a oslovujícího designu spolu s dokonalou funkčností. Díky svému přitažlivému, neopakovatelnému vzhledu se budou vyjímat na koupelnových skříňkách.

kamenná-umyvadla-2.jpgSnad každého fascinuje myšlenka na stáří planety Země, miliardy let vývoje a proměn, kterými si Země při svém putování kolem Slunce musela projít. Za dobu její existence se vyvinuli, žili a mnohdy zase nenávratně zmizeli tisíce vodních i suchozemských tvorů. Snad jediným nezdolným svědkem, který tiše přihlíží všemu nekonečnému dění, jsou veškeré horniny a nerosty, zástupci neživé přírody. A teď si představte, že jednoho takového pozorného diváka historie naší planety máte ve své koupelně, potkáváte se s ním ráno při své první očistě, večer, kdy se chystáte uložit ke spánku, váš den za dnem uspěchaně mizí, ale ON vám stále připomíná, jak je vše pomíjivé v porovnání s tím, čeho byl za svůj dlouhý život svědkem. A přitom tak přirozeně zapadne do vaší přírodně laděné koupelny, stane se jasným králem celého prostoru. S jakou samozřejmostí a lehkostí převezme dominantní postavení, aby zkrášloval vaší koupelnu a dělal ten nejlepší dojem na vaše návštěvy.

 

Přesně takový efekt vyvolá kamenné umyvadlo BLOK, které do své nabídky zahrnula společnost Sapho koupelny. Umyvadlo si dnes můžete pořídit z různých materiálů, umělého nebo přírodního, záleží na každém, co preferuje. Tento kus koupelnového vybavení musí také přirozeně ladit s celkovým interiérem a nabízet řadu vlastností, které od něj dnešní náročný zákazník očekává. Pokud však hledáte něco opravdu speciálního, co v běžné koupelně hned tak nenaleznete, pokud se rádi obklopujete přírodními materiály a originálními kousky, určitě vás kamenné umyvadlo osloví hned při prvním setkání. Na výběr je v několika druzích hornin a barevných provedeních – svěží béžový travertin, strata barvy písku s nádechem do růžové, hluboce tmavý modrý kámen nebo decentní korál s šedavými tóny. Každé umyvadlo má svůj ojedinělý dekor, vycházející z přirozené struktury masivu horniny, ze kterého je kámen dolován. Ten je opracován do ušlechtilého, dokonale hladkého, dle přání matného nebo lesklého povrchu. Tvary umyvadel jsou buď kruhové, pravidelné i nepravidelné (u umyvadla BLOK 2 z leštěného korálu), mohou mít také tvar hranatý, např. obdélný (BLOK 4 z travertinu).

 

Kamenná umyvadla BLOK představují ideální kombinaci netradičního a oslovujícího designu spolu s dokonalou funkčností. Díky svému přitažlivému, neopakovatelnému vzhledu se budou vyjímat na koupelnových skříňkách, kde po právu zaujmou pozici dominantního solitéru. Jejich uklidňující textura přírodního kamene dodá interiéru koupelny potřebné uvolnění a zároveň nepopiratelnou originalitu. Oceníte též jednoduchou údržbu – díky hladkému povrchu se na nich neudržuje přebytečná voda, která by po zaschnutí nechávala na umyvadle nehezké skvrny vodního kamene. Při pravidelném úklidu můžete použít běžné čisticí prostředky. Kamenná umyvadla vám zkrátka do domova přinesou kus přírody, elegance a klidu.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl