Dej si lázeň, to ti uleví...

Dej si lázeň, to ti uleví...

Kategorie: KOUPELNY

Snad budete souhlasit s tím, že většina z nás svůj den začíná a končí v koupelně a ta už dávno není nudné místo, určené jen k hygieně, ale často nejdůležitější prostor v domácnosti. Je to místo očisty a relaxace. Z hlediska psychologie je s relaxací spojená koupel a očistu si spojujeme spíše se sprchou.

Cleo interier 006.jpgPokud patříte mezi „vanaře“ víte, že koupel dokáže zklidnit tělo i mysl, regeneruje duševní síly, odstraňuje fyzické a tím i psychické napětí. A pro lázeň nemusíte hned jezdit do Karlových Varů, můžete ji mít i u vás doma. Jak vnést do koupelny co nejpříjemnější atmosféru, aby se stala oázou klidu, odpočinku a regenerace?

 

Dovolte nám představit novou kolekci van Cleo od českého výrobce Polysan, která uspokojí  potřeby relaxace a zároveň dodá každé koupelně vkusnou eleganci. Moderní kolekce nabízí pro oko čisté tvarové linie příjemné svou jednoduchostí a odpovídá současnému trendu vany jako stylotvorného prvku. Vany se vyrábí v 15 různých barevných odstínech, mají klasické rozměry 180 x 80, 170 x 75, 160 x 75 a zaujmou svým vnitřním ergonomickým řešením a možností kulatého či hranatého odpadu uprostřed.

 

Vany navrhl přední český průmyslový designér a akademický sochař Jiří Španihel, na jehož kontě je řada ocenění za vynikající design. Z jeho tvorby vyplývá, že komfort uživatelů mu vždy ležel na srdci. Z jeho oceněných realizací lze uvést například nemocniční postel s nočním stolkem, transportní lehátko pro pacienty, vyšetřovací gynekologické křeslo, sedadlo pro železniční vozy 1. třídy či vlaková souprava pro regionální dopravu.

 

Sám Jiří Španihel, jak říká, měl při přípravě konceptu CLEO vizi té nejlepší koupele: „Vždy se snažím o to, aby se pozitivní emoce promítly do výsledného produktu. Chci, aby se spotřebitel ve výsledku cítil jako král a obklopovaly jej jen samé příjemné pocity.“ Jeho hlavním cílem je hledání netradičních tvůrčích přístupů v oblasti průmyslového designu a objevování nových koncepčních, konstrukčních a technologických řešení. Snaží se používat nové tvůrčí nástroje v souladu se současným technickým rozvojem. „Oblé tvary zvolna ustupují pravým úhlům a přímým liniím. Koupelna budoucnosti to je inteligentní design a perfektní funkčnost. Jako materiál pro vany kolekce Cleo jsem použil akrylát, který téměř okamžitě přejímá teplotu vody a voda si také déle svou teplotu udrží. Je to materiál jednoduchý na údržbu a odolný proti poškrábání. Jako zvláštní typ bych dodal, že do vany je možné snadno zabudovat hydromasážní zařízení“, dodává světoznámý designér.

 

Výrobce a prodejce van CLEO, společnost Polysan je nabízí již od 7.172 Kč včetně sedmileté záruční garance.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl