Cult přináší rozmanitost do moderních i klasických koupelen zaměřených na design.

Cult přináší rozmanitost do moderních i klasických koupelen zaměřených na design.

Kategorie: KOUPELNY

Řada vodovodních baterií a příslušenství Cult se svým minimalistickým designem a striktní neutralitou je tou správnou volbou pro ty, kteří mají v oblibě moderní interiéry s důrazem na design a chtějí uplatnit minimalistický design i v koupelně.

cult-007b.jpgDíky svým nevtíravým křivkám je řada kult přímo studíí strohosti, sebejistého a majestátného designu. Armatury Cult - bez příkras, se zřetelnými tvary a výraznými křivkami – přináší do koupelny klid a mír a propůjčuje celé místnosti vizuální atraktivitu, která je na hony vzdálená běžným normám.

 

Její výrazná zdrženlivost se stejně hodí k moderní sanitární keramice v moderním stylu Metropolitan nebo naopak ke stylu klasickému. Série vodovodních baterií Cult, pyšnící se vyspělým designem plným vyvážených tvarů a proporcí i uniformní symetrie, získala v roce 2006 prestižní cenu IF Product Design Award. Na mezinárodním veletrhu koupelen ISH 2007 ve Frankfurtu doplnil Villeroy & Boch tuto řadu dalšími zajímavými prvky pro použití v kombinaci s umyvadlem, sprchou či vanou.

 

Nová baterie Cult pro umyvadlo, sprchu a vanu

 

Řada Cult obsahuje tříotvorovou směšovací soupravu pro umyvadla jako doplněk ke čtyřem existujícím jednotkovým variantám. (směšovací baterii, menší baterii bez výpustního ventilu, baterii se zvýšenou základnou a bez výpustního ventilu a umyvadlovou baterii s oddělenými rozetami)

 

Pro vany je k dispozici nová tříotvorová  jednopáková baterie pro připevnění na okraj vany, kombinovaná s baterií xStream s velkým průtokem. Nový termostat xTool se třemi do zdi namontovanými ventily je k dispozici pro vany i sprchy. (Tyto nové produkty doplňují původní řadu pro vanu a sprchu, která obsahuje jednopákovou baterii k vaně a jednopákovou sprchovou baterii, obě dvě určené k montáži na zeď, dále jednopákové baterie xStream pro vanu i sprchu, které jsou navržené pro zapuštěnou instalaci, a baterie k napouštění vany určená k montáži na zeď.) Řadu baterií Cult završuje jednopákový směšovač pro bidet.

 

Harmonicky sladěné příslušenstvícult-007a.jpg

 

Harmonicky sladěná řada příslušenství se vyrábí v chromové a skleněné variantě a byla vyvinuta tak, aby dokonale ladila s řadou baterií Cult. Najdete zde například soupravu sprchových hadic a kompletní sprchovou sadu s volitelným sprchovým košem, přípojkou ke zdi a držákem na sprchovou hlavici. Nejrůznější sprchové hlavice učiní ze sprchování nový zážitek – postranní sprchová hlavice, s nebo bez ovladače intenzity průtoku, nadhlavní tryska s třemi nastaveními a dvě „dešťové“ s upevnění n zeď, resp. strop. K dispozici je také úchyt k vaně. Dále nejrůznější věšáky na ručník nebo hák, držák na pohár, na mýdlo či na nádobu se sprchovým gelem, všechny určené k montáži na zeď. K připevnění na stěnu je určený také držák na toaletní papír bez krytu či úchyt na toaletní štětku. Řadu příslušenství Cult završuje osvětlení zrcadla.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl