Colorline – barevná tvář koupelen Villeroy α Boch

Colorline – barevná tvář koupelen Villeroy α Boch

Kategorie: KOUPELNY

Život je plný barev – proč by koupelna měla být nudně bílá? V módě i ve všech oblastech interiérového designu tvůrci znovu rádi sahají po barevných paletách. Jde o současný trend - více barvy, více chuti, více života. V koupelně zahajujeme každý den – připravujeme své tělo i duši na každodenní úkoly – proto by měla působit pozitivně.

koupelny-barvy.jpgBarevná umyvadla neobvyklých tvarů Loop & Friends se postarají o dobrou náladu a pohodu. Co je zvláštního na této keramice? Vyznačuje se tím, že je dvoubarevná nebo doplněná hravým dekorem. Z vnější strany je prostá bílá; teprve pohled dovnitř odhaluje barevné potěšení. Povzbuzující krémově žlutá nebo osvěžující zelená, umyvadlo s dekorem veselé slunečnice nebo uklidňujícími vlnkami? Anebo snad hebce (mazlivá) růžová pro pohlazení na duši? Série umyvadel Loop & Friend pomůže přivést do vaší koupelny více moderního designu a individuality ve spojitosti s elegancí a útulností.

 

Loop a přátelé

 

Série Loop byla uvedena na trh v roce 2002 jako nový trend, který okamžitě upoutal pozornost svou elegancí a čistotou barev. Od té doby se Loop vyvíjel až do dnešní podoby a získával “přátele“ - nové produkty  této kolekce. Rozvíjí se v barevnosti a kombinovatelnosti nových tvarů, už se nejedná pouze o kruhové linie, ale do hry vstupuje čtverec, obdélník, trojúhelník a elipsa. Hodí se jak do moderních koupelen, tak do interiérů ve venkovském či přírodním stylu.

Umyvadla je možné zapustit shora, zabudovat zdola a postavit na desku. Nabízejí se tak nepřeberné možnosti celkového vzhledu i funkčnosti koupelny. K dokonalému umyvadlu vybírejte podle vašich představ ladící nábytek z edice Loop nebo variabilní nábytkový program Shift a obkládačky Century Esprit, které  dojem z krásné koupelny doladí do posledního detailu.

 

Pro malou koupelnukoupelny-barvy-2.jpg

 

Série Loop & Friends je velmi atraktivní možností pro menší byty, díky svému puristickému a modernímu stylu opticky prozáří i menší prostory. Umyvadla jsou na trhu ve čtyřech velikostech a pěti tvarech, lze je zapustit shora, zabudovat zdola a postavit na desku. Nabízí tak nepřeberné možnosti interiérového designu. Výrazné barvy jsou stejně módní jako pastelové. Umyvadla Colorline jsou barevně důrazná, aniž by byla vtíravě pestrá. Jsou vkusná a stylová, nesnaží se dominovat.

 

Colorline je součástí obsáhlého barevného konceptu, který vedle keramiky zahrnuje rovněž obklady a dlažby, koupelnový nábytek a doplňky. Tvůrčí barevná strategie Colorline byla rozvinuta ve spolupráci s profesorkou Ulrike Rahe a její kanceláří rahe + rahe design. Keramika, obklady a dlažby, nábytek a doplňky jsou vzájemně sladěny tak, že se jednotlivé tóny spojují do harmonického souzvuku barev. Celá koupelna je pak naplněna něžnou barevností a působí útulným dojmem.

  

 

Program

- umyvadla Loop & Friends 4 rozměry a 5 tvarů (kruh, čtverec, obdélník, elipsa a trojúhelník)

- umyvadla cena od 4875,- Kč do 16.625,- Kč bez DPH

- obkládačky Century Esprit

- nábytkový program edice Loop (skříňky pod umyvadla, vysoká skříňka a zrcadla) a jako vhodný doplněk posuvný program Shiftkoupelny-barvy-3.jpg

  

Barvy Colorline:

- ShinyIce (šedomodrá)

- ShinyPearl (růžová)

- ShinySun (žlutá)

- ShinySky (modrá)

- ShinySpring (zelená)

- ShinySpace (modrofialová)

 

Dekor:

- Slunečnice

- Vlnky

- Bordura

  

Hravá kolekce umyvadel Loop & Friends od Villeroy & Boch

 

koupelny-barvy-5.jpg

 

 

Trojúhelníkové umyvadlo určené k postavení na desku. Rozměry 475x440 mm - cena od 8.984 Kč bez DPH.

Vnější strana glazovaná. Modrobílá kombinace patří v Česku k nejoblíbenějším.  Pro nástěnnou armaturu nebo armaturu se zvýšeným tělem. Včetně výřezové šablony a prodloužené kuličkové tyče pro excentrické ovládání odtokového ventilu. U modelu bez přepadu je nutné použít neuzavíratelný ventil. Varianta s nástěnnou armaturou nebo se středovým  otvorem.  Vhodný nábytkový program Central Line.

  

 

 

 

koupelny-barvy-4.jpg

 

 

 

 

Čtvercové umyvadlo k postavení na desku, (také varianty jako zápustné a polozápustné) - 430x430mm, 380x380 - cena od 8223,00 bez DPH.

U modelů bez přepadu je nutné použít neuzavíratelný sítkový ventil. Výběr 6 barev + bílá a starwhite, určeno pro nástěnnou armaturu nebo armaturu se zvýšeným tělem, vhodné pro nábytkové programy LOOP a Central Line.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl