Čím by byla koupelna bez ručníků, osušek a župánků?

Čím by byla koupelna bez ručníků, osušek a župánků?

Kategorie: KOUPELNY

Ty tam jsou časy, kdy koupelna byla místem sloužícím pouze k nejnutnější ranní a večerní hygieně, místem, kam jsme si občas během dne odskočili umýt ruce a kde se každou sobotu večer postupně vykoupali všichni členové rodiny. Styl koupelny lze „povýšit“, pokud ji vybavíte osuškami ve vhodně zvolených barvách.

Dnes koupelna představuje také místo odpočinku a relaxace. Pro mnoho žen je navíc něco jako chrám krásy, tráví v ní mnoho času, možná více než v kuchyni. Koupelna bývá rovněž považována za vizitku celého bytu a dokáže toho o svých majitelích mnoho prozradit. Podobně jako každý prostor v bytě nebo rodinném domě, by koupelna měla působit jako harmonický celek. Aby byl celkový dojem perfektní, záleží na každém detailu. Velikou roli při tom hrají koupelnové doplňky. I decentní styl koupelny lze „povýšit“, pokud ji vybavíte osuškami ve vhodně zvolených barvách. Máte v koupelně barevně a materiálově odlišné osušky a ručníky, jak se říká „každý pes jiná ves“, které jsou navíc oprané a hrubé tak, že jim žádná aviváž nepomůže? Je třeba to změnit!

 

Ručníky a osušky od značky Möve & Frottana dokáží dodat vaší koupelně ten správný šmrnc. Můžete si vybrat z mnoha barev, vzorů a velikostí. Produkty jsou vyrobeny ze 100% bavlny a při jejich výrobě jsou využívány nejnovější technologie. Takže vám budou lahodit nejen na dotek, ale také na pohled, neboť společnost Möve & Frottana úzce spolupracuje s renomovanými designérskými studii.

 

 

Prodejna značky Möve & Frottana v outletovém centru FREEPORT vám tyto a mnoho dalších  produktů nabízí za velice nízké ceny, můžete je zde zakoupit až s 50% slevou.

 

 

Naše tipy:

 Obrázek koupelny ručník 1

 

Linie BASIC:

 

Kolekce SUPERWUSCHEL je jedním z nejoblíbenějších programů značky Möve. Ručníky vyrobené z nejjemnější mako-bavlny jsou k dispozici ve dvaceti zářivých barvách. Odlišují se jemnými drobnostmi, jako jsou logo vyšité tón v tónu, minimalistická bordura na okrajích a stabilní poutko ve formě provázku. K dostání jsou ve velikostech od nejmenší žínky 15x20 cm až po maxi-osušky 130x160 cm

 

 

 

 

 

Obrázek koupelny ručník 2

 

Ručník 50x100 cm

originální cena 370,- Kč

outletová cena ve Freeportu 258,- Kč

           

Osuška 80x150 cm

originální cena 1 084,- Kč

outletová cena ve Freeportu 758,- Kč

 

 

Obrázek koupelny ručník 3

Linie FASHION:

 

Inspirována jedinečnou kulturou a příběhem Arizony přináší značka Möve na trh nové módní téma „ARIZONA“. Zvláštností je, že tyto kvalitní ručníky s gramáží 600g/m² jsou vyrobeny ze zajímavé materiálové kombinace obsahující 80% bavlny a 20% lnu. Ale pozornost si nezaslouží pouze díky svému drsnému vzhledu. Také barvami a designem, který odráží dalekou divokou arizonskou krajinu se vší její krásou, Möve opět dokazuje svůj smysl pro styl a nadčasovost.

 

 

 

Obrázek koupelny ručník 6

Obrázek koupelny ručník 5

 

Ručník 50x100 cm

originální cena 463,- Kč

outletová cena ve Freeportu 217,- Kč

           

Osuška 80x150 cm

originální cena 1 239,- Kč

outletová cena ve Freeportu 465,- Kč

 

 

 

 

 

Obrázek koupelny ručník 4

 

 

 

 

Obrázek koupelny ručník 7

Linie ACTIVE:

 

Linie ACTIVE je dynamická a energická. Je určena lidem, kteří svůj život žijí rádi aktivně a naplno. Svěží barvy na velmi odolných materiálech dodávají Möve ACTIVE  jedinečný švih. Vaše pokožka zažije jedinečný komfort a luxus pokaždé, kdykoli se odevzdáte do náruče pohodlného koupacího pláště - třeba po ranní osvěžující sprše nebo po večerní relaxační koupeli v milionu něžných bublinek.

 

            Obrázek koupelny ručník 8

 

 

 

 

 

UNI - tenký župan s kapucí a zipem,

různé barvy

originální cena 2167,- Kč

outletová cena ve Freeportu 1 547,- Kč

 

 

 

 

Obrázek koupelny ručník 9

Obrázek koupelny ručník 10

 

 

 

 

PIQUEE - župan s kapucí,

uvnitř froté vložka, různé barvy

originální cena 2 759,- Kč

outletová cena ve Freeportu 1 922,- Kč

akční cena v říjnu 1 380,- Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

Značka Möve & Frottana má dlouholetou tradici, je nejstarší továrnou na tkaní látky na ručníky a osušky v Německu. Propojení dlouholeté zkušenosti a jedinečné kvality předurčuje výrobky této značky k tomu, aby vám každý den poskytovaly maximální luxus.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl