Bublinková lázeň tišší než puštěná sprcha

Bublinková lázeň tišší než puštěná sprcha

Kategorie: KOUPELNY

Toužíte po lázeňské rozkoši? Chcete si dopřát kvalitní vodní masáž a zároveň dokonale tichou relaxaci ve vaně plné jemných, šumících bublinek? Od letošního roku nabízí společnost Vagnerplast jako jediná v České republice tichý masážní Sparkling Systém. Patentované trysky na dně vany vytváří milióny bublinek stejně jako šampaňské ve sklenici.

Vaše tělo bude lehčí než pírko. Drobné bublinky vzduchu obalí pokožku a pleť tak přirozeně dýchá i pod vodou. Relaxační účinek se dokonce vyrovná profesionálním uhličitým koupelím v lázních. Stimulací krevního oběhu u v horních vrstvách pokožky se pleť uvolní, vyhladí a rozzáří.

 

Technologicky je celý systém zpracován tak, aby byl téměř neslyšitelný. Podle laboratorního měření dosáhl plně spuštěný motor úrovně hluku menší než zvuk puštěné vody. Perličky vycházejí na dně vany z osmi speciálních trysek, které lze plynule regulovat elektronickým ovládáním. Systém je také vybaven plně automatickou samočistící funkcí. Na přání lze doplnit bočními i čelními ultrapulsačními tryskami na intensivní podvodní masáž zad a nohou, halogenovým osvětlením nebo topením. Dokonce i za chodu přídavných masážních trysek zůstává  systém bezkonkurenčně nejtišší na českém trhu.

spark.jpg 

Cena Sparkling systému se pohybuje mezi 24 900 a 54 900 Kč. V rámci uvedení novinky na trh navíc firma Vagnerplast přichází  s nabídkou výběru vany za pouhou 1 Kč při zakoupení Sparkling hydromasáže v době od 1.10. do 30.11.2007 včetně instalace u zákazníka doma zcela zdarma.

 

 

Žádné vrčení motoru a drnčení trysek. Pouze tiché šumění bublinek připomíná sklenku sektu, šumění vln a vánek pohupující listím v korunách stromů. Dokonalá masáž, dokonalá relaxace. Nechte se příjemně ukolébat a zklidněte svou mysl při koupeli ve Sparkling systému.

 

Technické parametry:

 

Napětí:                               230 V, 50 Hz

Celkový výkon:                    0,9 kW

Pojistka minimální úrovně:   Elektronická proti chodu zasucha

Ovládání:                            Prostřednictvím mikroprocesoru

Čerpadlo:                           0,9 kW

Vzduchový kompresor:        30 W

 

Sparkling-system.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 zajímavé, asi si to dám do obýváku - Autor: juju 16. 7. 2013

     



bydleti.cz


Životní styl