Beztlačítkové ovládání hydromasáže pomocí samolepek

Beztlačítkové ovládání hydromasáže pomocí samolepek

Kategorie: KOUPELNY

Dopřejte své hydromasáži osobitý výraz. Každá koupelna je originál, kdo chce však jít ještě dál, může nyní svou koupelnu vyzdobit opravdu osobitým detailem, který nenalezne u žádného příbuzného či kamaráda.

S horkou novinkou přichází na trh společnost Sapho Hydro & Air: elektronické ovládání hydromasážního systému bez tlačítek S – TOUCH, jehož design si můžete vymyslet sami. Neoslovují Vás výrobcem navržené symboly na ovládacím panelu? Zdají se vám příliš univerzální, nudné a neosobní? Pak svůj kreativní návrh jednoduše vytiskněte na jakoukoliv samolepící folii, a to na běžné domácí laserové tiskárně. A pokud vás v budoucnu stávající vzhled omrzí, nic vám nebrání vytisknout si nové symboly. Také umístění ovládacího panelu si můžete zvolit zcela libovolně kdekoliv na ploše hydromasážní vany.

ovladani-hydromasaze-008.jpg

 

Systém beztlačítkového ovládání domácí hydromasáže S – TOUCH spočívá v kombinaci samolepící folie s vyobrazenými tlačítky na vaně a snímačem, který je umístěn zcela mimo prostor koupání, tedy vně akrylátové vany; své místo může nalézt také jinde, například pod obkladovými dlaždicemi. Díky bezdrátovému systému odpadá při instalaci snímače nutnost vrtat do skořepiny vany. Snímač je dálkově ovládán pouhým přiložením prstu k některému ze symbolů, lidská ruka tak vůbec nepřijde do styku se samotnými elektronickými prvky, ovládání je proto absolutně bezpečné. Také samotné snímače jsou mimo riziko nebezpečí, ať už mechanického poškození či poničení způsobeného zateklou vodou. Jistě oceníte i bezproblémovou a snadnou údržbu – díky tomu, že ovládání ve vaně se skládá ze samolepící folie, silné pouze 0,3mm, můžete k němu při úklidu přistupovat úplně stejně jako k povrchu celé akrylátové vany. Beztlačítkové ovládání S –TOUCH vám tak zpříjemní každou chvilku strávenou v koupelně.

 

ovladani-hydromasaze-008a.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl