ARTIC - hranatá novinka od švédského Gustavsbergu

ARTIC - hranatá novinka od švédského Gustavsbergu

Kategorie: KOUPELNY

Řada sanitární keramiky ARTIC od švédského výrobce Gustavsberg se vyznačuje nadčasovým designem a čistotou tvarů. Jednoduché přímé linie a pravé úhly jsou jednotícím prvkem všech produktů řady Artic. Designově ucelená řada obsahuje umyvadla, toalety, bidety i vany, a to v mnoha provedeních a velikostech.

kombi-toaleta-Artic.jpgStandardem Gustavsbergu je keramika se speciální E+ glazurou, zaručující dokonale hladký a nepřilnavý povrch a tím i snadné a ekologicky šetrné čištění. K údržbě postačí jen pár minut, protože hladký povrch odpuzuje vodu a v jeho pórech nemají šanci se zachytit ani vodní kámen, ani bakterie. Péči o čistotu a hygienu sanitární keramiky usnadní u řady Artic i čisté rovné linie.

 

Duální systém splachování 

 

Toalety Artic jsou vybaveny úsporným duálním systémem splachování od osvědčené značky Geberit, který výrazně šetří vodu a tím i vaši peněženku. Splachování je z výroby nastaveno na 3 a 6 litrů, ale jednoduchým přepnutím lze malé splachování snížit až na 2,5 litru, u velkého je možné zase 1 litr přidat.

 

Splachovací mechanismus je navíc vyřešen tak, že ani po letech splachování nedojde k jeho posunu a následným problémům s funkčností či protékáním. Tato spolehlivost umožnila vyrábět splachovací nádržky z jediného kusu keramiky, bez jinde běžných odklopných vík. Díky tomu je mechanismus uvnitř velmi dobře chráněn a zjednoduší se také údržba a péče o čistotu a hygienu.

 

Příjemným detailem je, tak jako u ostatních produktů Gustavsberg, že v ceně toalet je zahrnuto i prkénko a horní kryt, k umyvadlu zas automaticky dostanete všechny uchycovací krytky.

 

Certifikát Nordic Quality 

 

Důkazem nadstandardní kvality řady Artic je i skandinávský certifikát Nordic Quality, který hodnotí celou škálu kritérií včetně servisu a dostupnosti náhradních dílů. Garantuje například, že klozety splachují po celém svém obvodu a opláchnou 100% povrchu mísy. Série Artic a Nordic od Gustavsbergu získaly tento certifikát jako vůbec první.

 

Nordic Quality je známka kvality, která garantuje kompatibilitu sanitárních výrobků se skandinávskými instalačními systémy, které mají ve většině případů vyšší standard než jsou standardy v EU.

 kombi-toaleta-Artic.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Artic FS 10 - kombi toaleta

E+ glazura, ekologické splachování, odpad do zdi nebo do země.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Umyvadlo-Artic-008.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artic - Umyvadlo

Jednoduché linie, šíře 60, 55 nebo 45 cm, E+ glazura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vana-Artic-008.jpg

 

 

 

 

 

Vana Artic offset

Vana určená k umístění přímo za dveře, či do jiných podobných prostor. Zkosená hrana v oblasti nohou umožní umístit vanu i tam, kde vám zbývá pouhých 50 cm. Vyrábí se v pravém i levém provedení.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl