Šetřete místo i energie s úspornými bojlery Wterm SLIM ECO

Šetřete místo i energie s úspornými bojlery Wterm SLIM ECO

Kategorie: JAK UŠETŘIT

Je vaše koupelna nebo technická místnost malá a nevejde se vám do ní klasický velkoobjemový bojler? Nevadí. I pro vás existuje řešení v podobě elektrických zásobníkových ohřívačů vody SLIM ECO.



Česká značka Wterm přináší chytrá řešení pro ohřev teplé užitkové vody. Protože se pracovníci firmy v praxi často setkávají se zákazníky, kteří potřebují řešit ohřev vody pomocí bojleru, ale nemají na něj dostatek místa, byl vyvinut speciální bojler SLIM ECO, jehož konstrukce je výjimečně štíhlá a lze ho umístit i do výklenků, stísněných koupelen nebo technických místností.

bojlery

Malý, štíhlý a přesto kvalitní

Konstrukce tlakového bojleru SLIM ECO je nezvykle štíhlá. Ve všech dostupných objemech je jeho maximální šířka pouhých 36 cm. Na výběr máte z objemů 20, 30, 40, 50, 60 a 80 litrů. Pokud nevíte, jaký objem zvolit, přečtěte si naše rady a tipy pro výběr správného bojleru.

Obal bojleru SLIM ECO je zhotoven z kovového pláště opatřeného kvalitním, elektrostaticky naneseným povlakem. Vnitřek ohřívače chrání elektrostaticky nanesený keramický povlak a hořčíková anoda, která chrání proti vzniku koroze. Anoda je umístěna ve vrchní části bojleru, takže v případě nutnosti její výměny není potřeba bojler vypouštět. Prostřednictvím tohoto tlakového zásobníkového ohřívače lze teplou vodou zásobit hned několik odběrných míst.

bojlery

Nastavte si bojler SLIM ECO tak, jak potřebujete

Aby se bojlery SLIM ECO jednoduše ovládaly, jsou vybaveny elektronickým řízením. Ohřívač si můžete nastavit buď manuálně nebo dálkově prostřednictvím aplikace v chytrém mobilním telefonu s Bluetooth připojením. Bojlery mají také přednastavený ECO program, který se o vše postará za vás.

Maximální teplotu vody si u bojlerů SLIM ECO můžete nastavit na 77 °C. Protože by, zejména u malých dětí, mohlo dojít při vyšších teplotách vody k opaření, je vhodné ohřívač doplnit o termoventil, se kterým můžete určit, jak teplá bude voda vytékající z kohoutku.

Bojlery jsou také schopny kontrolovat nastavenou teplotu vody a ve chvíli, kdy bojler této přednastavené hodnoty dosáhne, termostat automaticky ohřev vypne. Vy se to dozvíte tak, že se indikuje zelené podsvícení. Jakmile voda začne chladnout, termostat opět sepne ohřev a podsvícení se změní na červené.

Zejména u objektů, které nevyužívají ohřev vody nonstop, oceníte, že termostaty bojlerů SLIM ECO disponují polohou pro odstavení z provozu, kdy je udržována nezámrzná teplota vody v zásobníku nad 7 °C

Výhody bojlerů Wterm SLIM ECO v kostce

  • Úzké tělo zásobníku – pouhých 36 cm
  • Různé objemy zásobníků - 20, 30, 40, 50, 60 a 80 litrů
  • Odolný kovový plášť s elektrostaticky naneseným povlakem
  • Různé způsoby ovládání – elektronicky, manuálně, přes mobilní aplikaci nebo nastavením programu ECO
  • Vnitřní ochrana proti korozi hořčíkovou anodou a keramickým povlakem
  • Možnost obsluhy několika odběrných míst
  • Maximální teplota vody 77 °C
  • Automatické vypnutí a opětovné zapnutí ohřevu
  • Ochrana proti zamrznutí

I váš malý prostor zvládne pojmout malé a úsporné bojlery SLIM ECO. Teplou vodu budete mít vždy jednoduše po ruce. Celou nabídku bojlerů Wterm, včetně bojlerů SLIM ECO, si můžete prohlédnout a případně i zakoupit na e-shopu společnosti ZDE.

bojlery


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl