Euro Sporák topí do radiátorů

Euro Sporák topí do radiátorů

Kategorie: JAK UŠETŘIT

Bojíte se energetické krize. Hledáte nové a spolehlivé zdroje tepla? Euro Sporák zajistí nejen vodu do bojleru, ale výkonem již spolehlivě vytopíte celý dům.



Jak říká Ing. Urban a básník Villon - nuzota z lidí vlky činí..., přesněji tedy : " Nuzota z lidí lotry činí a vlky z lesů žene hlad. " Snažíme se proto, již od roku 1998, aby lidí žili v teple a v dostatku. Má to vliv na fyzické zdraví, ale bohužel i na psychické zdraví. To můžeme vidět stále více kolem dokola. A ono to nemusí být drahé, ani složité. Klasické kuchyňské sporáky všichni dobře ještě známe. V 70 - tých letech, na vesnicích a menších městech běžná věc. Uvařili jste oběd, upekli husu a měli jste i vytopenu, sálavým vzduchem, části domu.

euro sporák

Běžná kamna

kamna tedy: topila , pekla a vařila. Po roce 2010 se začala tato kamna vyrábět s teplovodním výměníkem 5 kW. Kamna tedy: topila, pekla a vařila a ohřívala vodu do bojleru. 5 kW je výkon malý, to vám celý barák přes radiátory nevytopí.

Energetická krize

Nyní nastupuje do Evropy Energetická krize. Část lidí chce řešit nedostatek energií zvýšením počtu svetrů, nechme je přitom, asi nebyli nikdy na vojně, asi skutečnou zimu nikdy nezažili, část hledá nové spolehlivé zdroje tepla. Nyní nastupují nová kamna. Eurokamna. Mají velmi vysoký výkon do vody. Jako kotel. Do vody dávají klidně 21 kW. A tím již spolehlivě zajistíte nejen vodu do bojleru, ale takovým výkonem již spolehlivě vytopíte celý dům.

euro sporák

Kamna tedy: topí lokálně v místnosti, pečou, vaří, ohřívají vodu do bojleru. A vytápí celý dům prostřednictvím radiátorů. Tedy prostřednictvím teplovodního otopného systému. Díky proskleným dvířkům umožňují i pohled do plamenů. Nahrazují tedy i krb. Přináší vám uklidňující teplo plamenů do vašeho domova. Tedy teplo domova. Mají přepínání na letní a zimní provoz. Tedy s topením do radiátorů a bez topení do radiátorů.

vidíte, žít v teple a dostatku nemusí být drahé, ani složité.

Autor: Ing. Pavel Sýkora
Zdroj: www.masterenergy.cz


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Perfektní kamna , video  - Autor: Topič  3. 11. 2022

     



bydleti.cz


Životní styl