Čistička odpadních vod – poslední šance jak ušetřit

Čistička odpadních vod – poslední šance jak ušetřit

Kategorie: JAK UŠETŘIT

alcohol and antidepressants effects

alcohol and antidepressants effects go

Poslední šance nakoupit čističky odpadních vod s 10% DPH. Čistička odpadních vod za takové ceny už nebude.



Čistička odpadních vodPodařilo se nám zjistit, že bude končit výhoda nakoupit čističku odpadních vod ( ČOV) s 10% DPH. Tato výjimka bude možná jen do konce října letošního roku. Poté tato možnost zvýhodněné sazby DPH bude ukončena.

Čistička odpadních vod s 10% DPH

O vyjádření k této možnosti výhodnějšího nákupu jsme se zeptali přímo prodejce pana Šenkeříka ze společnosti GEDIP INFO. Ten nám tyto informace potvrdil: „ Ano, za určitých podmínek lze na koupi čističku odpadních vod uplatnit sazbu 10% DPH. Není tato možnost pro všechny případy a je časově omezena“. A ještě k tomu dodává: „ Abych nemusel rozebírat, která čistička odpadních vod spadá, do které sazby DPH spadá, tak si můžou čtenáři zavolat pro konkrétní případ zavolat na můj telefon 739077531. Zde jim bude na základě dané situace zdarma poskytnuta konzultace.“

Pozor při nákupu ČOV

Při koupi čističky odpadních vod ( ČOV) si musíte taky dávat pozor na použitou technologii, kvalitu čistění i spotřebu enargie. A taky se soustřeďte na to co vše obsahuje dodávka. Poslední dobou se množí prodejci, kteří Vám dodají čističku (na první pohled velmi levnou), která ale není kompletní. A vám nezbude než ještě dodatečně přikoupit příslušenství. Proto se vždy při koupi informujte co vše je součástí dodávky. Cena, na první pohled levné ČOV, se vám jinak může výrazně prodražit. I zde platí, není čistička jako čistička.

Zdroj: www.eurocisticky.cz
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 le to je pravda. Kalousek to chce vytáhnout na 19 - Autor: poletí ceny nahoru 7. 7. 2011
 myslím si, že dobrá čistička odpadních vod - Autor: úspory 7. 7. 2011

     



bydleti.cz


Životní styl