Nová královna luxusních domácích kin

Nová královna luxusních domácích kin

Kategorie: ELEKTRO

Panasonic představuje high-endový plazmový panel s kontrastem 60 000:1 pro luxusní instalace domácího kina

Společnost Panasonic Professional Displays Europe představuje dva nové modely plazmových televizorů s plným HD rozlišením 1080p (1920 x 1080 pixelů). Nové displeje TH-65VX100 a TH-50VX100 uvítají především milovníci filmu, kteří požadují nekompromisní high-endovou kvalitu obrazu a barev v plném HD rozlišení. Kontrastním poměrem 60 000:1 model TH-65VX100 představuje absolutní světovou špičku a svému majiteli zprostředkuje výjimečný vizuální zážitek. 

 

Společnost Panasonic již několik let soustavně rozšiřuje nabídku produktů pro luxusní instalace domácího kina, k nimž patří například plazmový televizor s největší úhlopříčkou na světě (261 cm), který byl uveden na trh v roce 2006. Nové modely nabídnou špičkové zobrazovací technologie, které se původně vyvíjely pro segment profesionální přenosové techniky – profesionálními displeji řady PF je vybaveno mnoho televizních i postprodukčních studií.

 

K dokonalému diváckému zážitku přispívají především plazmové panely nové generace. Ty mají novou strukturu, kde je tzv. vrstva pro dynamické zobrazení černé barvy (Dynamic Black Layer) umístěna v přední části panelu. Dalším vylepšením je mimořádně vysoká hodnota kontrastu 60 000:1 u TH-65VX100 a 40 000:1 u modelu TH-50VX100, která umožňuje reprodukovat hlubší a sytější černou. Speciální optický filtr umožnil rozšířit barevný rozsah standardu HDTV, takže model 65VX100 je schopen zobrazit prakticky kompletní škálu barev, která je dnes technicky dosažitelná u digitálního signálu.

 

televize-TH-65VX100.jpg

 

Nové plazmové displeje Panasonic využívají 18bitové zpracování signálu a technologii „Digital Colour Reality“, takže mohou zobrazit až 7 160 barevných odstínů. Výsledkem je neuvěřitelně široká škála odstínů, jemné tonální přechody a přirozené podání barev v temných i světlých oblastech obrazu. Živý obraz s rozlišením 900 řádek je precizně vykreslený do nejmenších detailů, takže diváka vtáhne do děje a svou věrností realitě jej naprosto okouzlí.

 

Také funkční výbava vyhoví i těm nejpřísnějším nárokům vyznavačů high-edové techniky. Menu rozdělené do 16 podskupin pokrývá téměř všechny myslitelné úpravy parametrů obrazu, včetně 6 různých průběhů gamma křivky nebo vyvážení bílé barvy. Vlastní úpravy nastavení a kalibrace lze samozřejmě pojmenovat a uložit do paměti. Uživatelé rovněž ocení vybavení čtyřmi HDMI vstupy pro připojení Blueray přehrávače, herní konzole, Set Top Boxu najednou.

 

Silnou stránkou nových modelů je také majestátní černý design s elegantním kovovým rámem, který podtrhuje jejich exkluzivitu a výlučnost.

 

Hlavní rysy modelu Panasonic TH-65VX100:

 

- Nový panel umožňuje reprodukci velmi syté černé s nejvyšším kontrastem na světě 60 000:1.

- Přirozené, věrné barvy s širokou škálou tonálních přechodů.

- Dokáže zobrazit až 7 160 barevných odstínů – absolutní špička ve své třídě. Nekompromisní kvalita obrazu poskytuje realistický filmový zážitek 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 dams - Autor:  9. 5. 2010

     



bydleti.cz


Životní styl