Zdravé, aktivní sezení

Zdravé, aktivní sezení

Kategorie: NÁBYTEK

benadryl pregnancy category

benadryl pregnancy safety read

Zdravé, aktivní sezení BODY–BALANCE–TEC za 5000,- Kč . To se vyplatí.



Kancelářské židle SITNESS jsou představitelem nové generace kancelářských židlí, jež zaručují zdravé, aktivní sezení.

V čem spočívá vyjímečnost této židle?

Židle SITNESS jsou vybaveny systémem BODY–BALANCE–TEC a mají tak charakter tréninkového přístroje. Je to podobné, jako byste seděli na rehabilitačním míči. Skutečnost, že se židle může součastně stát i sportovním zařízením, zní jako něco neuvěřitelného. Využitím tohoto systému při sezení je zádové svalstvo neustále aktivní - zdravé sezení, procvičuje se a tím je zcela automaticky zpevňováno.

Systém BODY–BALANCE–TEC můžete používat denně pro získání lepší tělesné zdatnosti. Je však vhodný i jako pouhý doplněk pro cvičení zad – jako je např. provádění kruhů nebo opisování osmiček pánví. Sezení ve třech dimenzích s patentovaným systémem BODY–BALANCE–TEC – kloub židle – způsobí zásadní změnu v našem životě. Z relativně statického a nezdravého způsobu sezení se díky tomuto systému přechází k dynamickému způsobu sezení, které nás dokáže udržet v dobré zdravotní kondici a působí nám radost. Navíc nám pohyb při sezení zlepší náladu, zvýší motivaci a přispěje k podstatně lepším pracovním výsledkům.

Takovou židli pořídíte za 5000,- Kč s DPH. Podrobnosti se dozvíte na našich stránkách www.aaaidle.cz.

Židle SITNESS

1. Pohyb dopředu

Extrémním nastavením sklonu židle dopředu se sedí automaticky správně, tedy např. jako na gymnastickém míči, aniž by docházelo k nadměrnému zatěžování páteře. Těžiště váhy těla se přesouvá k této pozici směrem dopředu, což způsobuje automatické přizpůsobení úhlu sklonu sedací plochy správným směrem. Oblast pánve má proto vždy optimální polohu a meziobratlové ploténky jsou tak rovnoměrně zatěžovány a procvičovány neustále se střídajícím tlakem.

2. Pohyb do stran

V pozici vsedě se musíme také občas naklánět i do stran, abychom dosáhli na předměty, které nejsou v naší bezprostřední blízkosti. Díky systému BODY–BALANCE–TEC se můžeme pohybovat do stran, aniž bychom zatěžovali páteř, jak tomu bývá u klasických statických židlí.

Područky židle se při naklonění sedací plochy naklánějí rovnoměrně s ní a tím dochází ke zvětšení prostoru působnosti. Meziobratlové ploténky jsou rovnoměrně zatěžovány a uvolňovány. Pomocí područek odpadá současně i nepříjemný tlak na stehna při extrémních sklonech do stran. Systém BODY-BALANCE–TEC se stará o optimální vyrovnávání tlaku při pohybu do stran.

Při tomto zatěžování svalů páteře je automaticky rovnoměrně zatěžována i páteř a zachovává tak správné držení ve tvaru dvojitého písmene S.

3. Pohyb dozadu

Pouhé statické sezení je pro naše záda velmi škodlivé. Patentovaný systém BODY–BALANCE–TEC znemožňuje strnulé sezení a podporuje anatomicky správné držení těla v sedě, i když se opíráme o zádové opěradlo. Povzbuzuje nás k tomu, abychom při sezení pozice často střídali a takříkajíc „balancovali“. Každý i ten nejmenší a podvědomý pohyb je totiž dynamický. Dynamický pohyb zvyšuje také obsah kyslíku v krvi.

Výsledkem je zlepšení schopnosti koncentrace a výkonnosti a dochází k lepším fyzickým i psychickým pocitům. Soustavným pohybem nohou se podporuje žilní oběh krve a my se tak vyvarujeme případnému nebezpečí embolií. Rozdělení váhy na sedací ploše je stále optimální, takže i speciální ergonomické tvarování sedáku podporuje všechny naše důležité životní funkce.

Detaily můžete vidět na videu: Zdravé, aktivní sezení - Body-balance-tec

 

Zdroj: Interier Group, s.r.o.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům

Zdravé, aktivní sezení BODY–BALANCE–TEC
Židle SITNESS
Židle SITNESS -Zdravé, aktivní sezení BODY–BALANCE–TEC
Židle SITNESS
Zdravé, aktivní sezení BODY–BALANCE–TEC
Židle SITNESS


Vaše názory

 Zdravé sezení - Autor: Babule 21. 11. 2011
 Kancelářská židle - Autor: Adéla 2. 12. 2021
 Židle do kanceláře - Autor: Babule 4. 1. 2022

     



bydleti.cz


Životní styl