Vestavěné skříně se 40% úsporou

Vestavěné skříně se 40% úsporou

Kategorie: NÁBYTEK

Vestavěné skříně Flexible přináší zcela nové možnosti řešení úložného prostoru. Přizpůsobí se nejen Vašim požadavkům na rozměr a barevné provedení, ale navíc i Vašim finančním možnostem.

Jedinečnost vestavěných skříní Flexible spočívá v tom, že jsou vyrobeny a upraveny tak, aby jejich sestavení zvládl každý bez odborných znalostí a profesionálního vybavení. Vestavěnou skříň Flexible  si jednoduše sami navrhnete, objednáte i smontujete. Tím, že část práce si uděláte sami, ušetříte na pořízení vestavěné skříně až 40 %.

 

Výjimečnost nové řady vestavěných skříní Flexible je také v absolutní volnosti při návrhu skříně. Nemusíte se přizpůsobovat, tak jak je to obvyklé u sektorově vyráběného nábytku, kde jsou rozměry skříně pevně dané a neměnné, výběr barev nebývá moc široký, o vnitřním uspořádání skříně ani nemluvě. Vestavěné skříně Flexible si prostě navrhnete sami dle Vašich požadavků bez omezení.

 

Velkou předností vestavěných skříní Flexible je také krátká dodací lhůta. Přestože se jedná o výrobu na zakázku, dodací lhůta je mnohem kratší v porovnání s běžnou zakázkovou výrobou.

 

vestavene-skrine-Flexible-009.jpg

 

Ojedinělý je také způsob objednání vestavěné skříně Flexible. Nemusíte chodit do studia ani na prodejnu, vestavěnou skříň si v klidu objednáte z pohodlí Vašeho domova prostřednictvím našich webových stránek nebo bezplatné infolinky. Vzorník materiálů Vám zdarma zašleme na Vaši adresu.

 

Vše potřebné pro návrh a objednání vestavěné skříně Flexible naleznete na http://www.interiergroup.cz/cs/e-shop/vestavene-skrine-flexible/item-49203001

 

Vaše dotazy budou zodpovězeny na bezplatné infolince 800 100 243.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Na miru - Autor: Kamila 18. 3. 2019
 Na miru - Autor: Lenka 19. 3. 2019
 pro lenku - Autor: Kamila 25. 3. 2019

     



bydleti.cz


Životní styl