Stylový interiérový nábytek Atrium

Stylový interiérový nábytek Atrium

Kategorie: NÁBYTEK

Společnost KETTLER, dlouhá léta známá jako přední evropský výrobce luxusního zahradního nábytku, přichází se zásadním rozšířením svého sortimentu. KETTLER se rozhodl jít s novým trendem a v kolekci pro rok 2007 se objevily jeho první dvě vlaštovky v podobě stylového nábytku, který je vhodný do interiérů či zimních zahrad. Zmíněné sestavy se jmenují Atrium Lounge a Atrium Dining a designéři společnosti si dali opravdu záležet, aby jednotlivé kusy tohoto luxusního nábytku svojí krásou dokonale podtrhly každou místnost.

Konstrukce nábytku je vyrobena z masivního hliníku, jednotlivé kusy jsou díky tomu velmi lehké, ale zároveň stabilní a pevné. Pozornost si však zaslouží i výplet, který je tvořen tenkými provázky. Jmenuje se Sunloom Plus a jedná se o novinku v nabídce společnosti KETTLER. Výplet je odolný vůči nepříznivým podmínkám i přesto, že nábytek je určený především do vnitřních prostor, a také vůči méně šetrnému zacházení. Tyto vlastnosti má díky zesílenému polyesterovému vláknu, které je vedeno vnitřkem výpletu. Bonusem je fakt, že Sunloom Plus se velmi snadno udržuje.

 

Atrium Lounge: hliník, Sunloom Plus

 

nabytek Kettler.jpg

 

 

Slovo „lounge“ znamená v angličtině mimo jiné také lenošení a odpočinek. A není náhodou, že se novinková sestava nábytku značky KETTLER, určená do interiérů či zimních zahrad, jmenuje Atrium Lounge. Všechny kusy této řady jsou totiž nižší, než je u nábytku obvyklé, a zaručují tak velmi pohodlnou relaxaci a posezení třeba u sklenky dobrého vína. Konstrukce je vyrobena z hliníku a „provázkový“ výplet Sunloom Plus je novinkou od společnosti KETTLER.

 

 

 

 

Jednotlivé kusy řady:

křeslo nízké, 13 990,-

lavička 2místná, 19 990,-

lavička 2,5místná, 22 990,-

lavička 3místná, 25 990,-

stolička, 6 990,-

stůl, 100 x 60 x 43 cm, kouřové sklo, 12 990,-

stůl, 85 x 85 x 43 cm, kouřové sklo, 11 990,-

Ceny v Kč vč. DPH

 

Atrium Dining: hliník, Sunloom Plus

 

nabytek Kettler 2.jpg

 

 

Atrium Dining je druhou řadou novinkového interiérového nábytku značky KETTLER. Židle a stoly této sady jsou typické odlehčeným designem a méně robustním provedením ve srovnání s řadou Atrium Lounge. Kromě zimní zahrady či obývacího pokoje tak budou velmi slušet i jídelně, kam jsou ostatně už svým názvem předurčeny. Konstrukce je hliníková, výplet pak ze speciálního vlákna Sunloom Plus.

 

 

 

 

 

Jednotlivé kusy řady:

křeslo nízké, 10 990,-

židle, 8 990,-

jídelní křeslo, 4 990,-

jídelní židle, 4 490,-

stůl, 85 x 85 x 73 cm, kouřové sklo, 12 990,-

stůl, 145 x 85 x 73 cm, 16 990,-

stůl, 205 x 85 cm, kouřové sklo, 19 990,-

Ceny v Kč vč. DPH


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl