Proměna dětského pokojíku v prostor pro teenagera

Proměna dětského pokojíku v prostor pro teenagera

Kategorie: NÁBYTEK

Trefa do černého při výběru dárku pro vaše odrostlé dítě. Pokud Vám dítě již odrostlo a přemýšlíte o tom, že jeho dětský pokojíček vyzdobený krtečky a křemílky, už není to pravé ořechové, máme pro Vás zajímavou inspiraci, jak i s malými prostředky můžete snadno zařídit pokoj v teenagerovském stylu.

vehicle pokoj.jpgJak  proměnit pokoj dospívajícího v prostor, kde se bude cítit dobře a kam se nebude stydět pozvat své přátele?  Navštivte www.free-dee.cz a nechte se inspirovat streetartovým designem samolepících fólií. Samolepící archy jsou plnobarevné na transparentním podkladu a nabízejí se  v různých velikostech. Jsou použitelné na různé druhy materiálů, lze je například nalepit na zeď, na nábytek, na okno, dveře a podobně. Archy je možné nalepovat opakovaně bez toho, aby poškodily stěnu či nábytek, a zanechaly  po sobě  nežádoucí stopy. Nedojde tak k ničení interiéru  – na rozdíl od jiných způsobů teenagerovských nápadů k vylepšení pokojíčku. Co je důležité,  dospívající si může svůj nový prostor vytvořit sám, a popustit uzdu své kreativitě.

 

V současné době se nabízejí čtyři druhy designu s motivy SK8, SNB, BMX, FMX, mezi nimiž jsou i značkové záležitosti jako Vehicle, Represent či Symphony. Tyto archy lze různě zkombinovat a rozprostřít do prostoru dle vlastního vkusu. Samolepící folie mají velikosti 65 x 85 cm nebo double arch 170 x 65 cm. Kolekce se bude dále rozšiřovat, jak o motivy, tak velikostně.

 

Ukázka různých motivů

 

Pokoj s Vehicle arch: Na snowboardovém archu od Vehicle  snowboardista David Čonka předvádí trik DISA. (500 Kč)skate-foto-01.jpg

 

 

  

 

Free-dee 1: arch se skateovou tématikou, jezdec Petr Molec předvádí Frontside  Feeble Grind.

(450 Kč)

 

bmx-foto-02.jpg

 

 

 

 

Free-dee 2: Na hlavním motivu jezdec Pavel Fedrych předvádí Icepick Xup, dále vlevo Honza Valenta, Fufanu a černá silueta předvádí Superman Seat Grab. (Cena 450 Kč)

 

 

 

 

 

 

Archy lze kombinovat i s  prostorovými 3D komponenty, které jsou vyráběny z tvrzeného polystyrenu, který se dá dále barvit, pokud by barevné provedení nevyhovovalo, či pomalovat graffiti.

 

Archy pořídíte v ceně od 450 do 850 Kč. Samolepící fólie je možné objednat přes eshop na teenagerovském webu www.free-dee.cz.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl