Novinka pro zdravé spaní

Novinka pro zdravé spaní

Kategorie: NÁBYTEK

Nově vyvinutý materiál Geltech přináší řadu nových vlastností, které zlepší váš spánek. Pokud chcete dát definitivní sbohem roztočům a bakteriím, je Geltech právě tím, co hledáte. K dalším prioritám patří schopnost udržování teploty, schopnost „obtékání“ těla (je tvarovatelný) a mechanická nezničitelnost.

Deformace ve všech směrech

 

zdrave-spani-008.jpgGeltech má vlastnost deformace ve všech směrech, a tudíž dodává tělu lepší oporu než samotné pěnové jádro matrace. Díky 3D deformaci má schopnost rozkládat tlak, takže během spaní není narušený krevní oběh, nedochází k přeležení a spánek je podstatně klidnější. Má vynikající tepelnou vodivost a zároveň schopnost akumulace tepla. Tepelná setrvačnost je základním prvkem termoregulace, která zajišťuje odvod přebytečného tepla.

 

Gelové segmenty vložené do ložné plochy matrace vytvářejí akupresurní body, které pomáhají uvolnit svalstvo. Relaxaci rovněž napomáhá bodově rozdílná tuhost matrace a stálost Geltechu, která je doživotní.

 

V nabídce jsou tyto typy Geltech matrací:

 

Elasticgel SOFT/HARD

Základem je vysoce komfortní pěna flexi foam, která při ležení díky vyšší dynamice, hustotě a zvýšené tuhosti udržuje páteř ve správné anatomické poloze.

 

Luxusní matrace střední tuhosti určená pro široké spektrum zákazníků. Nosné jádro tvoří pěna flexi foam, gelové výplně v bederní části dokážou plně reflektovat i vyšší tělesnou hmotnost a usměrňují tlak tak, aby nedošlo k narušení spánku. Možnost volby tuhosti – SOFT, HARD. Je možné zvolit si potah a doporučují se použít v kombinaci s lamelovým roštem. Výška matrace je 21 cm a doporučená nosnost do 130 kg.

 

Singlegel SOFT/HARD

RE pěna, která je základem, se vyrábí ze směsi polyuretanové drti a pojidel. Vzniklý pružný materiál má vysokou hustotu a ve srovnání s jinými obdobnými je cenově přístupnější. V konstrukci matrací se využívá zejména jako výztuha středové části.

 

Luxusní sedmizónová matrace vyšší tuhosti vhodná pro uživatele s vyšší hmotností, nebo pro ty, kteří mají rádi tužší lůžko. Gelové výplně se nacházejí v bederní části pro lepší rozložení tělesné hmotnosti. Jádro tvoří kombinace pěny flexi foam a RE pěny, která se nachází v středové části. Možnost volby tuhosti SOFT/HARD a potahu. Doporučená kombinace s lamelovými rošty, výška matrace 21 cm, doporučená nosnost do 130 kg.

 

Klimagel SOFT/HARD

Základem je studená pěna – tedy pěna s otevřenou buněčnou strukturou. Buňky jsou schopny odvádět přebytečné teplo, tudíž se tyto matrace hodí i pro uživatele, kteří mají problém s nadměrným pocením. Studená pěna vyniká výbornou bodovou elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností.

 

Luxusní sedmizónová matrace ze studené pěny s gelovými segmenty v oblasti ramen a beder uspokojí široké spektrum uživatelů. Možnost volby tuhosti SOFT/HARD a potahu. Doporoučená kombinace s lamelovými rošty. Výška matrace je 26 cm a doporučená nosnost do 130 kg.

 

Biogel SOFT/HARD

Základ tvoří pěna s vlastnostmi studené pěny, v níž jsou suroviny z ropy nahrazeny přírodními oleji – v tomto případě olejem ze skočce. Tato rostlina má čistící účinky a aktivně odpuzuje roztoče a mikroby. Bio pěna je mimořádně vhodná i pro silné alergiky.

Luxusní sedmizónová matrace vyrobená z kombinace pěny flexi foam a bio pěny s gelovými segmenty vhodná především pro alergiky. Bio pěna se vyrábí výhradně z přírodních olejů a má výborné užitné vlastnosti – vynikající elasticitu a tvarovou stálost. Je určena uživatelům, kteří upřednostňují středně tvrdé lůžko. Možnost volby tuhosti SOFT/HARD a potahu, doporučená kombinace s lamelovými rošty. Výška matrace je 23 cm a doporučená nosnost do 130 kg.

 

Potahy matrací Geltech se skládají ze dvou samostatných polovin, což umožňuje jejich snadnou údržbu. Mají luxusní vzhled, vysokou gramáž proševu a jsou velice příjemné na dotek.

 

V nabídce jsou tyto potahy:

 

1/ Intense for Woman – látka, která díky směsi rostlinných extraktů (mimo jiné  z červených papriček) zvyšuje cirkulaci krve a poskytuje pocit tepla.

 

2/ Intense for Man – obsahuje rostlinné extrakty  (mimo jiné z břízy) naopak teplo absorbuje a tělo ochlazuje.

 

3/ Medicott – vhodná pro alergiky, má speciální úpravu, která zabraňuje přežívaní nebezpečných plísní a roztočů. Díky vysokému podílu bavlny je velmi příjemná na dotek.

 

4/ Bamboo Boa – obsahuje jemná bambusová vlákna s hygroskopickými účinky, má antibakteriální vlastnosti a zabraňuje vzniku plísní.

 

5/ Greenfirst – obsahuje výtažky z esenciálních olejů citronu, levandule a eukalyptu, má hypoalergenní a antiroztočové vlastnosti.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl