Nenacházíte originální skříň, židli, nebo komodu? Neztrácejte čas hledáním, nechte si je vytvořit na míru

Nenacházíte originální skříň, židli, nebo komodu? Neztrácejte čas hledáním, nechte si je vytvořit na míru

Kategorie: NÁBYTEK

Nemáte prostoru na rozdávání? Věci se nešikovně kupí v různých policích? Máte zálusk na pořádný kus nábytku z kvalitního materiálu? Praktický a designový nábytek, aby jeden pohledal. Přitom stačí zapojit trochu fantazie, najít dobrého výrobce a designová chlouba je na světě.



Přestože zakopáváte o nábytkářský řetězec na každém rohu a válcuje vás všudypřítomná reklama na online prodejce nábytku, nemusíte hned dělat kompromis, když nenacházíte ideální kousek. Procházením obchodních domů prošlapete střevíce. Brouzdáním po internetu zase strávíte hodiny cenného volného času, kdy můžete být s přáteli nebo rodinou. Pokud dobře víte, co od nového kousku chcete, máte vyhráno. Řešením je nábytek na míru. Možná máte pochyby, zda je možné vyrobit vše na zakázku, kolik to bude stát a kde najdete dobrého dodavatele. Pojďme to rozebrat.

Nábytek na míru

Dřevěný nábytek na míru rozhodně není problém. Dokonce ani materiály jako kov a textil nejsou překážkou. Šikovný truhlář vám vyrobí skříň, komodu, stůl, postel i sedačku. Každý řemeslník se samozřejmě specializuje na něco jiného. Velkou výhodou zakázkového nábytku je, že zaplníte přesně ty rozměry, které potřebujete. Ať už chcete skříň jako nudli, nebo pořádnou vestavěnou šatnu s velkým zrcadlem. Také výběr materiálu bude na vás. Nevýhodou je o něco vyšší cena, protože platíte samozřejmě práci odborníka. Kvalitní výrobek ale dlouho vydrží a vydá tedy za dva až tři kusy dřevotřískových výrobků z pásu továrny. Klíčem ke štěstí je dobrý řemeslník, který má čas v dohledné době. Víte, kde ho seženete? Zkoušeli jste poptávkový server?

Proč poptávat truhláře?

Protože obvolávat kontakty naslepo zabere dny. Nemáte jistotu, že někdo z vaší databáze bude mít na zakázku čas a síly. Na Poptávej.cz takového můžete sehnat. A jak to funguje? Investujete jen pár minutek času do vyplnění online formuláře. Pak vám zavolá operátor společnosti, který s vámi poptávky znovu projde. Až vše potvrdíte, nebo upřesníte, odešle ji do světa truhlářů. Zájemci o zakázku se vám ozvou přímo do emailu, kam pošlou přesnou cenovou nabídku. Budete mít dobrý přehled o tržních cenách a nabídkách v okolí. Díky tomu si jednoduše získané informace porovnáte a výběr řemeslníka už bude hračka.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl