Jedinečná kolekce nábytku

Jedinečná kolekce nábytku

Kategorie: NÁBYTEK

Originální kolekce nábytku, plastiky, sochy, nástěnné reliéfy z dílny Petry Šafářové – Pusťte krásu do svého domova či zahrady



Výtvarnice Petra Šafářová se nechává inspirovat a vést barvami, tvary, kombinacemi materiálů, přírodou, okolním světem, architekturou a uměleckými proudy první poloviny minulého století. Výsledkem jsou originální umělecké objekty – sochy, plastiky, nástěnné reliéfy či obrazy i kompletní designové nábytkové kolekce pro dům či zahradu. „Snažím se docílit toho, aby každý předmět, který projde mýma rukama, měl duši, ztělesňoval kus mě samé, přinášel radost tomu, kdo jej používá, a vnesl o trochu více světla do šedi běžných dní,“ říká Petra Šafářová. Stačí si prohlédnout její tvorbu, na chvíli usednout do křesla nebo na venkovní lavičku z jejího ateliéru a je zřejmé, že se jí to daří.

Nábytek

Citronová, Orientální, Květinová, Růžová, Kopretinová, Pop Art… Každá kolekce nábytku z ateliéru Petry Šafářové má svou specifickou atmosféru, barvy, motivy a náladu. Většina z nich vzniká na míru, přímo pro konkrétní interiér či exteriér, s respektem k primárnímu účelu, pro který je stvořen. Součástí kolekcí jsou nejen stoly a stolky různých rozměrů, křesla, lavice, venkovní umyvadla i s držákem na mýdlo či ručník, ale i dózy, svícny, lampy, čajová sada, zkrátka cokoliv je potřeba. Funkční mobiliář je tak povýšen na nepřehlédnutelné umělecké dílo. Přesný opak nudné unifikované „konfekce“. Maximální kvalita zpracování, použití těch nejlepších vstupních materiálů, neotřelá invence, smysl pro detail a jeho provedení, to jsou základní pilíře, o které se Petra Šafářová opírá během celého tvůrčího a výrobního procesu. Se stejnou pečlivostí přistupuje k návrhu i samotné realizaci každého díla. Díky použitým vysoce odolným materiálům, zpravidla pozink + barva, je možné mnohaleté používání bez nutnosti speciální péče. Také vzhled a provedení soch a keramických nástěnných reliéfů dokáže Petra Šafářová přizpůsobit individuálním potřebám a přáním.

Nábytek

Každý výrobek z ateliéru Petry Šafářové je výsledkem precizní ruční práce, všechny jsou unikátním originálem vyrobeným bez použití šablon. Prvotřídní kvalitu dokládá doživotní záruka (nevztahuje se na mechanické poškození) poskytovaná autorkou. Tvorba Petry Šafářové má i výrazný charitativní podtext, 5 % z prodeje jakéhokoliv výrobku jde na konto Světluška, které pomáhá dětem a dospělým s těžkým zrakovým postižením.

Nechte se unést jedinečností každé kolekce, každé sochy, každého tvaru či barvy z dílny Petry Šafářové
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 pěkné, velmi elegantní - Autor: Ra 5. 8. 2012

     



bydleti.cz


Životní styl