Box house: revoluce v interiéru

Box house: revoluce v interiéru

Kategorie: NÁBYTEK

Chybí Vám dostatek prostoru pro život? Změňte to! Otevřete svůj domov se systémem Box House!

interier-box-house-2.jpgDusíte se v malém bytě? Máte pocit, že Váš byt je přeplněn věcmi, které nemáte kam dát? Potřebujete změnu? Potřebujete nové bydlení!

 

Systém Box House přichází s revolučním konceptem řešení interiéru. Vítejte ve světě, kde svůj život nemusíte přizpůsobovat úložným prostorům – ony se přizpůsobí Vám! Dejte prostor svým věcem, ony dají prostor Vám...

 

Úložné prostory

 

Dnešní svět je plný holých stěn, ke kterým přistavujeme nevzhledné rozměrné skříňové sestavy s množstvím prostoru, který nemůže být nikdy plně využit. Nehledě na jejich nízkou životnost. Takovéto kusy nábytku zabírají cenný obytný prostor, na kterém by si třeba Vaše děti mohly hrát.

 

Box House není jenom obyčejný dům plný bílých stěn. Je to dům, který Vám v rámci své konstrukce nabízí něco navíc. V průběhu stavby totiž získáte interier. A je už jen na Vás, zda ho doplníte o věci, které máte rádi - o svůj oblíbený nábytek. V tomto domě už totiž nábytek není nutný...

 

Systém Box House funguje na principu dřevostavby avšak s tím rozdílem, že již samotná stěna je využita jako součást úložného prostoru. Díky této revoluční koncepci stavby rozšíříme Váš obytný prostor.

 

Kuchyň

           

V minulosti fungovala kuchyň jako samostatná místnost, po jejímž obvodě byly rozmístěny kuchyňské spotřebiče a pracovní a odkládací plochy. Současný trend se obrací k přímému propojení prostoru pro vaření s ostatní obytnou plochou. Tím nejenže ruší bariery mezi členy rodiny a prodlužuje čas, který spolu tráví, ale zároveň z dispozičního pohledu šetří místo.

 

Box House přináší převrat v postoji k vlastnímu prostoru pro přípravu jídel. Nejenom ke  spotřebičům a úložným plochám, ale také ke způsobu využití času na vaření. Kuchyň Box House je plně integrovaná do konstrukce a to včetně všech spotřebičů. To zásadně snižuje plošné a cenové požadavky.

 

Interier Box Houseinterier-box-house.jpg

 

Box House umožňuje měnit interier doslova během několika minut. Boxy totiž neslouží pouze jako velkorysé úložné prostory. Můžete z nich snadno vyklopit stůl, žehlicí prkno, bar či postel, můžete do nich zabudovat TV a hifi set, vysunout další pohovku. To vše bez prostorové náročnosti, tudíž obytná plocha Vašeho domu bude skutečně sloužit výhradně k obývání.

 

Možnost variabilního interieru je jednou z hlavních předností systému Box House. Nabízí přeměnu vnitřních prostor dle Vašich aktuálních potřeb tak, aby s Vámi mohl dům žít, růst a obněňovat se. A tuto jeho vlastnost využijete zajisté nejen při rozrůstání rodiny...


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl